Tältä näyttää raitis Tuksu nyt – julkaisi hämmentävän kuvan kasvoistaan!

Johanna Tukiainen kirjoittaa tuoreessa Facebook-päivityksessään valvoneensa yön lukien Raamattua.

Hän kertoi jokin aika sitten vapautuneensa alkoholin kahleista, sillä hän kaatoi kaikki kotonaan olleet viinat lavuaarista alas.

Johannan malliystävä kutsuu naista kuulemma nuken näköiseksi. Tuksu ottaa sen kohteliaisuutena ja kertookin päivityksessään ”kasvojensa alkaneen sädehtiä raittiuden iloa”.

Tässä alla Johannan kasvokuvaselfie upotteena hänen Facebook-sivuiltaan.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tuksu, raittius, kasvot

Kommentit

Surullista,että Johanna itsekin kuvittelee näyttävänsä tuolta. Itse kertonut FB:saan, kuinka Sanna Vaahti on muokannut hänen kuviaan.

No mutta kun ne keikkakuvat ja muut kamalat kuvat on vaan näätien kauheaksi muokkaamia tai huonosta kuvakulmasta otettuja kuvia Tuksusta.

Kyllä on typerästi muokattu kuva suorastaan vahakabinetista 😀 Julkaiskaa huivikuvia suoraan Babtistikirkosta viikon takaa ja tällä viikolla otettuja kuvia kämpän siivouksesta niissä näkyy todellisuus. Kyllä ihmiset ovat tyhmiä joihin tuo muokattu kuva uppoaa ja kehutaan kuten Tuksu itse muokattua kuvaansa! Ihanaa jo 200 tykkäystä!! Hiukan itserakasta! 😀 Ruutitätin rukous on tehnyt maailman kahdeksannen ihmeen vajaassa vko.ssa. 😀

Uskomaton muutos viikossa!

No johan tuon näkee sokeakin, että tökerösti on kuvaa muokattu, yrityksenä kaunistaa Tuksua! Eli ei ole lähellekään näköisensä. Johan tuosta kuvien muokkaamisesta Tuksu on Fasessaan kiitellyt erästä ystävätärtään. Ja silti osa ihmisistä ei vaan tajua! Moni osaisi tehdä nuo kuvan muokkaukset niin paljon paremmin, ei nuo ole edes läjellekään niin hyviä että nuo todesta voisi ottaa. Tsiisus sentään. Korkeintaan yhtä ”kaunis” kuin ennenkin Tuksu oikeesti on, hei kamoon!

Onko tuo jokin uusi villitys, huulipunaa hampaissakin (ylin kuva)?

Alempaa kuvaa on ”hieman” saatetttu parannella, päähenkilö ei ole tuolta näyttänyt ainakaan kymmeneen vuoteen, ellei koskaan.
Laittakaapa muutama vertailukuva viime vuosilta, vaikkapa ”keikoilta”!

Oma kommentti