Tältä näyttää romutransu Markus nyt – katso kuva uudesta ulkomuodosta!

Siikajoen Revonlahdella on varmasti yksi Suomen persoonallisimmista kuuluisuuksista. Vain vähän matkan päässä kylän koululta sijaitsee vanha omakotitalo, jonka pihamaa on täynnä vanhoja autoja.

Pieni polku johtaa ulko-ovelle, jonka avaa paikkakunnan kuuluisin henkilö, romutransuksi kutsuttu Markus Kuotesaho. Hymy kävi paikan päällä jututtamassa Markusta ja kyselemässä tuoreimmat kuulumiset.

Markus Kuotesaho sanoo, että hänellä on myös uutinen kerrottavanaan.

– Olen hankkinut peruukin!

Miksi näin?

– No kun tukka loppui. Näitä peruukkeja olen kylläkin hankkinut jo useana vuonna, kun tukka on koko ajan harventunut.

Uuden peruukkinsa mies sanoo hankkineensa tutulta kampaajaltaan.

– Tämmöinen vanha äijä on hirveän näköinen. Kun katsoo peiliin, tulee mieleen, että olen niin saatanan vanha, toteaa 61-vuotias transvestiitiksi tunnustautuva Markus.

Jutussa Markus kertoo myös huolenaiheistaan. Kunnan kanssa on tullut kränää vanhoista autoista, joita on pihalla kuulemma liikaa. Lue juttu lehdestä. Sen on kirjoittanut ja kuvittanut Mika Lahtonen.

Markus näyttää nyt tältä:

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: peruukki, Markus Kuotesaho, Romutransu

Kommentit

Jokainen saa pukeutua mielestäni kuinka tahtoo,oli se hame ,housut tai jotain siltä väliltä, mutta miksi pitää yrittää halveerata ja rumentaa itseään kaikin mahdollisin tavoin? Tuota naaman pakleerausta ei voi edes meikiksi kutsua ja nuo vaatteet sun muut ,voi herra mun vereni.. Luultavasti taas vaan sitä julkisuuden tavoittelua ,keinoja kaihtamatta…

Siinä olemme Markuksen kanssa samiksia että ulkonäössä on kaikki muutos parempaan päin.

Oma kommentti