Tältä näyttää Samuli Edelmannin salattu vaimo – katso mikä kaunotar!

Laura TuomarilaSamuli Edelmann on suuresta julkisuudestaan huolimatta pitänyt aina perheensä poissa parrasvaloista. Se tiedetään, että Mission Impossible -stara on Venlan ja Ilmarin isä, ja perhe muutti vuonna 2006 Maltalle. Tiedetään myös, että Samuli on naimisissa Laura Tuomarilan kanssa. Tähän suurempi tietoisuus loppuukin.

Laurasta ei esimerkiksi hevin löydä kuvaa vaikkapa nettiä selaamalla. Tässä hän kuitenkin on! Hymy kaiveli arkistojaan, ja Laura Tuomarila poseerasi aikoinaan lehdellemme erään elokuvan ensi-illassa.

Tuomarila on opiskellut tapahtumatuottajaksi Sibelius-Akatemiassa. Hän on myös esiintynyt tv-kuuluttajana. Lauran sukulainen, Arja Tuomarila, oli myös tv-kuuluttaja.

Laura muistetaan muun muassa Campran Eurooppa-oopperan tuotantojärjestelyistä.

-Yllättäviä käänteitä on riittänyt. Tiukimpia paikkoja oli se, kun huomattiin, että partituurista puuttui yksi sivu. Se saatiin metsästettyä Unkarista. Eipä tarvinnut onneksi säveltää uudestaan, Tuomarila kertoi Taloussanomille 14 vuotta sitten.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Laura Tuomarila, Samuli Edelmann

Kommentit

toki jos puoliso ei ole tyyrkkyjulkkis on selvä, että se on salattu. Lapsetkin on salattu, tai ei, niisähän tiedetään nimet. Vai oisko Samuli ja Laura vedättänyt?

Kaunis nainen, kuten arvata saattaakin.Kaikkea hyvää symppikselle Samulille ja hänen läheisilleen. Pidä perheesi jatkossakin piilossa näiltä paskalehdiltä, niin hyvin menee.

se on salatu nainen kun samulli on ninn iso star maltassa . muten nainen voisi kidnatpata ja iso lunas gangsterileile .

Näitä lukiessa en oikeastaan yhtään ihmettele, että jotkut haluavat asua Maltalla.

Ja te kommentoijat, katsokaa peiliin!! Ettekö todella osaa ajatella muuta kuin arvottaa koko ajan, onko joku kaunis tai ehkä tavallinen, kauniimpi tai vähemmän kauniimpi. Voi V#TTU tätä typeryskansaa.

Ahaa, jos haluaa säilyttää hitusen yksityisyyttä, onkin näiden seiska-hymyilijöiden mielestä salavaimo, salattu, tai jotenkin vähän hämärä.

Rotat! Hävetkää ja antakaa ihmisten elää elämäänsä.

Annetaanpa Samulin perheen elää oma yksityisyyttään ei kaikkien elämää tartte median riopotella!!!!!!!!!!!!!!!!

kyllähän sampukan tuota kelpaa lempiä hellästi.

Niin siis miten niin salassa..? Ketä nyt olis kiinnostanut ? Kaikki varmaan on tiennyt heidän avioliittonsa ja sillä selvä… kun ei ole vielä erouutista tullut, niin eiköhän niillä mee sen verran hyvin, ettei tarvi edes kirjotella niistä. Jotkut vaan haluaa elää rauhassa.

Ei ole äiti vaan täti tms. Tästä oli lehdissä oikaisua jo silloin kun alkoi Samulin kanssa seukkaa.

Mikä salattu?! Sama vaimohan tuolla on ollu jo toista kymmentä vuotta. Jokainenhan, joka joskus on Seiskaa lukenut, sen tietää.

Minkä ihmeen taki Samulin vaimo pn salattu? Jotain rajaa nyt näissä otsikoissakin!!

Oma kommentti