Hymyn arkisto

Tältä näyttää Suvi Pitkänen nyt – uusi ulkonäkö hämmentää!

Kauneuskonsultti, messujärjestäjä ja missiemo Suvi Pitkänen joutui taistelemaan yrityksensä konkurssiasioissa kalkkiviivoille, mutta verottaja halusi ajaa firman konkurssiin. Nyt Suvi on uusien tuulien edessä.

Nainen näyttää levänneeltä ja ulkomuoto varsin timmiltä. Kasvotkin ovat piristyneet ja levänneet, ja Suvin uudet kuvat hämmentävätkin freesiydellään.

Suvi tullaan näkemään vielä monessa mukana, se on selvä. Hän on haaveillut jopa uudelleen opiskeluiden aloittamista. Tiskijukan työtkin hän aloitti tauon jälkeen uudelleen.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Suvi Pitkänen

Kommentit

Kaiketi on ihan julkisuuden henkilö ja silti kuvia on otettu toileteissa? Vessabuumi ei kuitenkaan liene tämän henkilön aloittama, kunhan kuvastaa kuvien ”tasoa”

Melkoinen kuminaama. Sääliksi käy ennen niin kaunista naista…

Huh huh,sanattomaksi vetää.Ei lähellekkään Kim Karadashiania, jolta varmaan halusis näyttää. Aika säälittävää.Pitäisikö jättihuulien (Aku Ankkaa muistuttaa,sori vaan) kontrastiksi ottaa jättiperse?Siis ei mikään pieni pakaraimplantti vaan kahden metrin ahteri?Sopisi tyyliin ja voisi keikkailla Tuksun kanssa 😀

Tosi surullinen näy. Oli joskus ihan ok näköinen nainen.

Tosi surullinen näky. Oli joskus ihan normaalin näköinen nuori nainen.

Ai kamala, miten ihminen voikaan pilata ulkomuotonsa.

Oma kommentti