Tältä näyttää Vesku Loiri nyt: ”Painoin 150 kiloa!”

Kansan rakastama taiteilija Vesa-Matti Loiri elää kiitollisena saamistaan lisävuosista. Harvinaisessa haastattelussa Vesku kertoo selviytymistarinansa ja mietteistään joulun alla. Juttu löytyy tuoreesta ja tänään ilmestyneestä Hymy-lehdestä.

Vesku kertoo painaneensa pari vuotta sitten peräti 150 kiloa. Nyt ulkomuoto on laihtumisen myötä kohentunut, ja niin luonnollisesti koko terveys.

Lue Veskun koskettava haastattelu lehdestä. Näissä kuvissa terve ja hyvinvoiva, ja lähes 50 kiloa laihtunut Vesku!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Vesa Matti Loiri

Kommentit

Haluan komeita ja kasvoluomittomia + ei ylipainoisia / sairaita MIEHIÄ Myhyn palstoille!

Koska niitä tulee?!

Hyvä, että Vesku on laihtunut ja palannut jonkinlaiseen elämään + osaa markkinoidakin sitä, diabeetikkonakin. – Kenties se antaa suomalaisille ylipainoisille muillekin miehille ja sankareille hyvän esimerkin ja motivaation; Veskullahan on hieno näyttelija/muusikkoura takanaan. – Vaan siinä Vesku mielestäni kyllä teki väärin, että teki niitä lapsia usean muijan kanssa, eikä huolehtinut niistä, kun lapset olivat pieniä. Vasta vanhana heräsi asiaan. Minusta se on kammottavaa ja lapsille erittäin julmaa.

Ja juu, kirjoitan tämän jutun siksi, että myös keskimmäinen, rakkain veljeni on ex-muusikko, juoppo, ja diabeetikko + teki kolme lasta. – Naiset ne lapset lopulta hoitivat, eikä niistä tullut ihan rikollisia – kummallisia kuitenkin, paitsi tyttärestä, josta luki-häiriöstä huolimatta kehittyi erittäin pätevä farmasia-alan ammattilainen.

Elämä on ihmeellistä. – Aika monet isät saisivat ihan etukäteen miettiä näitä tekosiaan ja varsinkin testosteronihöyryjään.

Sitä paitsi; eikö Vesku vihdoinkin voisi leikkauttaa noita kamalia pullistuneita luomia kasvoistaan, tai edes Myhy kustantaa sen erittäin pienen, vain paikallispuudutuksen vaativan pienen kirurgisen toimenpiteen…

Ruma mies tämä Veskukin siis. Koska saadaan komeita miehiä Myhyn palstoille, naisten iloksi…

Luetun ymmärtäminen ei ole vahvin lajisi. En lakkaa ymmärtämästä, miten joku voi olla noin tyhmä. Sinunkaltaistesi toopepäiden takia maailmassa on sotia ja oikeudenkäyntejä. Opettele lukemaan!

Tältä näyttää Vesku Loiri nyt: 150kg!!!!!

äijä painoi yli 2v sitten noin paljon. Ihme paskaa kehtaa hymykin raapustaa..

Oma kommentti