Tältä Viidakon tähtönen Henna Kalinainen näyttää nyt – katso kuva!

Henna KalinainenHymy bongasi Henna Kalinaisen Helsingin Hietalahden torilta töihin menossa tänään perjantaina. Henna kertoi kaatuneensa eilen pahasti ja loukanneensa polvensa niin, että se on verinaarmuilla. Menoa kipeä polvi ei kuitenkaan tuntunut haittaavan.

Viidakon tähtönen on valitellut viime aikoina julkisuudessa lihomistaan. Henna on kertonut pyöristyneensä kahdeksan kiloa.

Kuten tästä kuvasta voi aivan hyvin päätellä, neitokainen on hoikkaakin hoikemmassa kunnossa ja kääntää miesten päitä katuvilinässä.

Se että kasvoihin tulee joskus vaikkapa suolaisen ruoan syömisestä pientä pyöreyttä ei toden totta tee kenestäkään lihavampaa, ei myöskään Hennasta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

mistä näitä kenneli puudeleita karkailee! Henna ei muuta ku leuka rintaan ja katse… eiku mikä leuka?

Ruma onkin kaunista, joopa joo. Silikonileuka olisi tarpeen tälle misukalle. Ei käännä ainakaan minun päätäni tai ehkä poispäin. Vai töihin, hah hah..

yleensä katon pornoleffoja missä mies laukee tissien väliin, hennan kanssa ajattelen samaa mutta haluaisin löllyvien tissien sijasta laueta hennan löllyvän leuan väliin

– Nivelet paukkuvat. Etenkin urheillessa sen huomaa. Niitä ei ole pakottanut, mutta ne pitivät outoa ääntä. Yritin hakea netistäkin apua, mistä tämä johtuisi, ja tavallaan sain selville, että nivelten välissä pitäisi olla sen verran nestettä, etteivät luut hankaa toisiinsa.

oikeasti,kuka on henna kalinainen? muija ”tauski”,ristus,mistä nuita tyhjäpäitä löytyy…ei mittään,näitä tolliskoja on kiva nauraa

Henna on yhtä kaunis ,kuin nuo muutkin Viidakon tähtöset! Tullut edukseen, ei yhtään liian lihava?

No ihan samalta näyttää kuin muutama vuosi sitten…ei yhtään älykkäämpi, ei yhtään kauniipi ja ei leukaa. Huulet on kuin pallokalalla.

Nää paskanaamaäijät ei sais ees puolikasta Hennaa joten hyvä huudella. Kotona odottaa oma käsi tai riihen seinästä repäisty piru.

Kenenköhän pään tuo leuaton pallopää mahtaa kääntää? Oikeasti tuo on ruma. Ei kaunis.

Vai että ihan töihin menossa. Ja mikähän onkaan se työ mesta.

Oma kommentti