Tämä BB-tähti on ollut koko ajan ”salauskossa”

Niko Saarinen ja LondonBig Brotherista tuttu Niko Saarinen tunnustaa olleensa uskossa pitkään, mutta löytäneensä Italian-matkallaan syvemmän yhteyden.

-Käytiin hiljentymässä (matkalla) mielettömissä paikoissa, joillaisista saa vain unelmoida täällä kotimaassa. Olen alkanut rukoilla päivittäin, ja alan jälleen löytää uskoni, jos sitä edes missään kohtaan olen menettänyt. Mahtava fiilis, Niko kirjoittaa verkkolehti Staran blogissa.

Nikolla on meneillään projekti, joka tulee julki kuukauden sisään. Se liittyy eräänlaisiin kohukuviin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB, usko

Kommentit

on palava tarve kertoa siitä kaikille…ei voi olla salassa uskossa…eikö sulla Niko ole mitään, siis mitän rajaa sun julkisuudenkipeydellä??

Julkiuskovaiset Tuksu ja Niko, eivät kyllä ihan varsinaisesti paranna ainakaan omaa kuvaani uskovaisista. Jäsenmäärän vähenemisen kanssa tuskaileva evankelisluterilainen kirkko on varmasti onnellinen kun nämä kaksi julkisesti kertovat uskostaan. Mahtaako kirkkoon liittyä enemmän ihmisiä kuin erota näiden juttujen lukemisen jälkeen ?

Ollut salaa Uskossa? Mitä Usko siihen, tykkäskö? Koska tulee Usko julkisuuteen? Syvempi yhteys Italiassa, on sit menty kokonaan sisälle, ei vain vähän kärkeä…

Niin minäkin oon ollu jo pitkään Sala-Uskossa, mutta ei kerrota sitä kellekkään.

Siunausta kaikille!

Juu, Niko jätti kahden kuukauden vuokrat maksamatta, jotta pääsisi matkalle. Nyt hän toivoo, että Jumala maksaisi rästivuokrat.

Oma kommentti