Tämä julkkis ”unohdettiin” vaalilistalta: ”Olen raivoissani ja järkyttynyt!”

Petri Lehtinen 220pxJulkkisristeilyisäntänä ja viihteen monitoimimiehenä arvostettu Petri Lehtinen kertoo Hymylle olevansa raivoissaan, järkyttynyt ja pettynyt puolueeseensa Kauniaisissa.

Jostain kumman syystä hänen nimensä putosi pois Kokoomuksen kuntavaaliehdokaslistalta. Lehtinen oli antanut suostumuksen ehdokkuuteensa, kun häntä pyydettiin mukaan.

-Olin jo päättänyt edellisten vaalien jälkeen, etten enää lähde ehdokkaaksi, mutta puolueelta saamani puhelun aikana muutin mieleni ja suostuin, Lehtinen kommentoi.

Listoilta nimeä ei kuitenkaan lopulta löytynyt.

-Selvittelin asiaa. Minusta tässä on kyseessä tahallinen ”unohtaminen”, Lehtinen  kummastelee tuohtuneena. Mies on ehtinyt toimia uransa aikana monissa eri luottamustehtävissä ja hänen sydäntään ovat lähellä yhteiskunnalliset asiat. Lehtinen on toiminut muun muassa Kauniaisten sosiaali- ja terveys- sekä nuorisolautakunnan varajäsenenä näihin päiviin asti.

Hyvän mielen lähettilääksikin aikoinaan valittu mies katsoo luottamuksen päättyneen ja hän erosi Kauniaisten Kokoomuksen riveistä.

-Olen saanut jo tarjouksia muiden puolueiden riveistä, Lehtinen kertoo tyytyväisenä.


Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Petri Lehtinen

Kommentit

Oma kommentti