Tämä kaunotar on kahden lapsen perheenäiti – ja mikä seksipommi, katso kuvat!

Alena Seredova on tsekkimalli ja kahden lapsen äiti, joka asuu Italiassa jalkapalloilijamiehensä kanssa. Nainen aloitti uransa jo 15-vuotiaana, ja päätyi Miss Maailma -kisoihin vuonna 1998 sijoittuen finaalissa neljänneksi. Vaan niin se on, että kun geenit on jaettu kultaisella lusikalla, niin pitkälti yli kolmekymppisenäkään ei ikä näy eikä paina kroppaa ja kasvoja.

Alenasta julkaistiin kuvia celebslam.celebuzz-sivustolla, ja kyllähän näistä helposti tulee mieleen suomalainen versio vitaaliselle mammalle: Janina Frostell.

-Syön vähän kerrallaan, mutta melkein mitä vain. Liikun viisi kertaa viikossa. Se lienee ulkonäköni salaisuus, Alena on kertonut tsekkimedialle.

Kuvia tuolla.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Janina Frostell, Alena Seredova

Kommentit

Geeneilleen ei toki voi mitään, mutta hyvät geenitkään ei pitkään auta, jos ei elämäntavat ole kunnossa. Riittävällä liikunnalla ja oikein syömällä kuka tahansa on parhaimmillaan.

Johannaa kohtaan oleva kiinnostus on vähintäänkin kyseenalaista. Kommenteista päätellen hän tuntuu ainakin täyttävän monien pilkkaamisen ja paheksunnan tarpeet.

Suomessa ollaan eniten kiinnostuneita Johanna Tukiaisen kaltaisista ”kaunottarista”. Toisaalla toisenlaisista.

No,geeneilleen ei kukaan mitään voi,ei rumat eikä kauniit.Kaunis ja näyttävä on.

Oma kommentti