Tämä kohujulkkis haluaa politiikkaan!

BB:stäkin tuttu Antti Kurhinen oli edellisissä eduskuntavaaleissa Piraattipuolueen edustajana, mutta miestä kiinnostaa asioidenhoito tulevaisuudessakin.

Asia käy ilmi Plazan Viikon vieras -osiosta.

-Politiikka kiinnostaa tulevaisuudessakin, ja erityisesti Suomen ja Venäjän väliset kauppasuhteet ja niiden kehittäminen. Olin jokin aikaa sitten Korkojen kera -ohjelmassa samaan aikaan presidenttiehdokas Paavo Lipposen kanssa ja juttelimme hänen kanssaan pitkään siitä, miten Venäjän turismia voisi hyödyntää entistä enemmän. On paljon asioita, miten voisimme houkutella tänne entistä enemmän venäläisturisteja, Antti puhuu Plazalla.

Lisäksi mies haluaisi kiinnittää huomiota ongelmanuoriin, jotka ovat perhekodissa tai joiden vanhemmat ovat alkoholisteja.

-Tiedän itse millaista se on, ja jotkut selviävät siitä. ja ne ketkä eivät selviä, päätyvät huumeisiin, rikoksiin ja vankilaan, Antti huolehtii Plazalla.

Lähde: Plaza,
http://plaza.fi/stadion/viikon-vieras/viikon-vieras-antti-kurhinen

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, politiikka

Kommentit

Lipponen oli varmaan tosi otettu kun sai kunnian olla samassa ohjelmassa. Nosta Paavo leuka korkealle, kyllä te olette ihan samalla tasolla.

pitää olla suomen kansallisuus, jos meinaa politiikkaan mukaan. harvoin ryssiä on siellä näkynyt, paitsi siivoomassa.

julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä ei koulut kiinnostaneet aikanaan jostain sitä täytyyy leivänsärvintä saasa mutta niin kulunut naama kaikki kaluttu tästälin otuksesta.

Tuskinpa Anttia kiinnostaa muu, kuin julkisuus. Eduskuntavaaleihinkin osallistumista hän sanoi jälkeenpäin ”läpäksi”

Antistahan on tulossa kohta asiajulkkis johonkin BB-Sauliin verrattuna

No voi vi**u !! No samanlaista kuraahan siellä on suurin osa jo.

eikö Antti kuulu itsekkin näihin ongelmanuoriin…häkkiin vaan eikä politiikkaan

Antti tietää että kansanedustajilla on hyvät palkat, miksei kiinnostais, niin kuin montaa muutakin kiinnostaa.

Hyvä juttu,jos Antti on mukana ihan asian tähden,eikä vaan siksi,että saisi julkisuutta.Kuka on paras ajamaan ko.asiaa,kuin sellainen,joka on joutunut kokemaan kaiken,joten Antti,menestystä valitsemallasi tiellä

Oi, ei!

Nyt on selvästi sosiaalinen tilaus debiilipuolueen perustamiselle.

Oma kommentti