Tämä kotimainen nettijulkkis levyttää hittituottajan tekemän biisin!

Tuija JärvinenJohanna Tukiaisen taustajoukoissa tunnetuksi tullut kohutuottaja-manageri Tuija Järvinen pääsee pian itsekin levylaulajaksi.

-Tähtien tekijä Jari Holm, joka on muun muassa työskennellyt Anne Mattilan ja Janne Tulkin hittibiisien parissa, tekee minulle yhdessä Esko Koivumiehen kanssa Paula Koivuniemi -tyyppisen kappaleen. Se on tarkoitus julkaista alkukeväästä, Järvinen toteaa Hymylle.

-Olen otettu tästä kunniasta, sillä Holm on todella kova ammattilainen, ja nöyrän kiitollinen!

Itse asiassa tuottaja Tuija Järvinen ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä, sillä hän on on jo aiemmin levyttänyt kappaleen Rakasta rakkain.

-Sen jälkeen olen opetellut laulutekniikkaa viisi vuotta yksityisen opettajan johdolla. Pelleilemään en siis ole ryhtymässä, Järvinen kuittaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Paula Koivuniemi, Esko Koivumies, Jari Holm, Janne Tulkki, Anne Mattila

Kommentit

ruppee tuija alushoosusilleen ja karjaset muutamat ikivihreet kipaleet nii katellaan eekö puhheet jootavan höplättäjillä vaehu

Joo. Katsotaas, mitä saadaan aikaiseksi, jotta suomen musiikkimaailma menee taas kerran sekaisin -:D

t: Holmin Jari

elä helvetissä ala ratsasteleen muiden kuolemalla…tosi säälittävää

”Kommentoija 9, olen huolissani sinusta. Olen viihteen ammattilainen ja tiedän toki nuo työni puolesta.
Mutta sinä. Sinä olet vain tavallinen lukija.
Olen huolissani sinusta.
Sinulla ei ole kaiken tämän johtopäätöksenä elämää.”

”10:lle. Hassuja puheita… Itse olen musiikin monitoimihenkilö – paitsi muusikkona, myös säveltäjänä/sanoittajana/sovittajana, myös orkesterin/kuoronjohtajana, tuottajana, äänitekustantajana, tapahtumajärjestäjänä, musiikkipedagoginakin toiminut/toimiva. Mutta sinä… jaa – olet vain tavallinen ”viihteen ammattilainen” ja se ei ole kuule paljon mitään se. Goodbye ja kivoja karaoke-iltoja Savon baareihin.

Ps ”Hanki elämä”-tyyppiset heitot ovat muuten niin spedeä nykyään…”

Hanki elämä!

Huomaa että Tuija Järvinen Kommentoi tänne Itse,Itsestään kehuja ym.ta.
Todellisuudessa luuleeko tämä Tuija OIKEESTI oleva Paula Koivuniemen veroinen..Rakasta Rakkainkin ON tehty ja miksattu niin OIKEESTI että hänellä EI ole edes lauluäänta..

Jotenki tuntuu että tämäkin projekti jää kesken niinku kaikki muutkin.

on se hyvä että turha-tuksun manageri on yhtä tyhjäpäinen huomionhakija, kuin suojattinsa …

Ei kyllä tee yhtään mieli edes yrittää tehdä mitään, mitä tuo tuija on tehnyt. Ei edes sitä murto osaa. Mistä se on tunnettu ? Joskus vuosikymmeniä sitten ollut missikisoissa, joku kolmio draama ponssen vanhan patun kanssa, tuksun siivellä lehtien palstoille….siinä saavutukset.

Hei!

Tehkääpä edes murto-osa mitä Tuija! Hah…ette pysty. Säälin teitä.

Olen VIIHTEEN AMMATTILAINEN VIIHTEEN AMMATTILAINEN VIIHTEEN AMMATTILAINEN
MAIKKARIN TOIMITTAJA TOOPE TOLLO

Ihanaa! Tätä mä oon aina odottanu! Kun nyt vaan promokuvista tulisi onnistuneet, niin lehdet ja televisio innostuisivat. Toivottavasti tajuavat ottaa hänet mukaan Maria showhun.

Näkyy tytteli ihan ite kommentoivan kommentteja…hahahahahha

Ihan vaan vihjeenä, että eipä kannattas vaivautua. Vaikka biisi olis miten hitti ja vaikka laulus olis miten puhdasta, niin tuskin kukaan kuuntelis tai mitenkään noteerais. Oot ikuisesti ”lööppijulkkis” ja tunnetaan Tuksun managerina, joten olis ehkä kannattanut vähän vähemmän olla julkisuudessa. Toisaalta…ei kai tuostakaan projektista tuu mitään.

Mutta miksi tää juttu alkaa näin, että ”Johanna Tukiaisen taustajoukoissa tunnetuksi tullut…”? Oi, miksi?

Jari ja Esko, tarkkana nyt: Pitäis siis tehdä Paula Koivuniemi-tyyppinen kappale! Varokaa, ettei vain lipsahda Eila Pienimäki- tai Marion Rung-linjalle! Saatikka Kari Tapio-stailiin – varjelkoon!

Sori, unohtu: En ryhdy jankkaamaan ”viihdeammattilaisen” kanssa yhtään enempää. Sen sijaan edelleen kyllä ammun kohti aina, kun järvis-tukiaisten kaltaiset siivettelijätyrkyt tunkevat ”projektejaan” maailmalle. Kyllä jämpti on niin.

10:lle. Hassuja puheita… Itse olen musiikin monitoimihenkilö – paitsi muusikkona, myös säveltäjänä/sanoittajana/sovittajana, myös orkesterin/kuoronjohtajana, tuottajana, äänitekustantajana, tapahtumajärjestäjänä, musiikkipedagoginakin toiminut/toimiva. Mutta sinä… jaa – olet vain tavallinen ”viihteen ammattilainen” ja se ei ole kuule paljon mitään se. Goodbye ja kivoja karaoke-iltoja Savon baareihin.

Ps ”Hanki elämä”-tyyppiset heitot ovat muuten niin spedeä nykyään…

Kommentoija 9, olen huolissani sinusta. Olen viihteen ammattilainen ja tiedän toki nuo työni puolesta.
Mutta sinä. Sinä olet vain tavallinen lukija.
Olen huolissani sinusta.
Sinulla ei ole kaiken tämän johtopäätöksenä elämää.

Juu, ei tuottaja sitten tuottanut kuuluisan suomalaisen mieslaulajan ja tuksun duettoa, eikä euroviisubiisiä. Ei tuottanut silikonimisujen, eikä sibiksen blondin hittejä. Ei tuota Simo Salmisen levyä, ei. Mutta kas, ihan Paula Koivuniemi-tyylinen biisi tulossa alkukeväästä. Itse huijan tulkitsemana.

Spede.

huvittaa lukea teitä kateellisia kaakattajia jotka ei uskalla mitään muuta kun syyvä äepän tekemää pottumuussia. tuija on sen verran hullunrohkee ja pistää oman lusikkansa moiseen paskapuuroon ja vähä hämmentää.sieltä voi löötyä joskus jotakin arvokasta

Tämä biisi saattaa tulla peräti valmiiksi asti. Eikös tämän Tuijan projektit tupaa aina jäämään pahasti kesken.

Niin. Pakkohan se on itse laulaa luikauttaa, kun kaikilla ”tarjokkailla” on edes hitunen järkeä ja itsesuojeluvaistoa jäljellä. Toki ei tästäkään mitään tule.

Ihan samasta syystä varmaan kuin MTV3, Voice, Iltalehti yms. Varmaan kävit lukemassa Järvisestä heidänkin sivuiltaan.

Näytti se sinuakin Kurrepoika kiinnostavan kun tänne tulit tätä lukemaan. Hakkeuvuppa hoetoon.

Oma kommentti