Tämä kuva kertoo laulaja Sannin ja ex-missi Shirly Karvisen suhteesta kaiken!

Hymyn paparazzi bongasi läheisissä tunnelmissa olleen kohuparin Helsingin kaduilta peräkkäisinä viikonloppuina.

Suosikkilaulaja San­ni Kurkisuo, 27, ja ex-missi, radiojuontaja Shirly Karvinen, 27, ovat olleet yksi valtakunnan puhutuimmista parivaljakoista.

Julkkispari bongattiin viime marraskuussa pussailemassa jyväskyläläisestä yökerhosta Sannin keikan jälkeen, mikä on vauhdittanut huhuja kaksikon lämpimistä väleistä ja suhteen laadusta.

Hymyn tietojen mukaan Sanni ja Shirly viettivät yhteisen joulun Rovaniemellä luksuspuitteissa. Siihen kuului mökkeilyn lisäksi tutustumista paikallisen kotieläintilan poroihin. Uutta vuotta kaksikko vastaanotti Levillä.

Katso Erotiikka-Hymy!

Kyyhkyläisten välit ovat alkuvuoden kuluessa tiivistyneet entisestään. Siitä kertovat Hymyn paparazzin tekemät havainnot kaksikosta peräkkäisinä viikonloppuina. Lue juttu ja katso kaikki kuvat Hymyn painetusta lehdestä. Katso merkitsevä kuva alta:

Katso Erotiikka-Hymy!

 

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Kuvat:Juhamatti Nieminen
Avainsanat: Sanni Kurkisuo, Shirly Karvinen

Kommentit

Itte puristelin naapurin pirkkoa julkisesti yks ilta enkä päässy lehtee

Sanni taluttaa ja tukee Shirlyä,onko tämä itkuinen vai vainko liian kännissä? Suhteen laatua tästä kuvasta ei voi kyllä päätellä. Myös se näkemäni baaripussauskuva voisi olla jotain muuta kuin ”suhteesta” kielivä,ehkä vain kaverillinen pusu pikkuhönössä?

Oma kommentti