Tämä kuva taitaa kertoa Dannyn, 78, ja Helmin, 19, suhteesta kaiken olennaisen, katso!

Viikon kohutuin uutinen on ollut Dannyn ja hänen viime kesän ”huvila-avustajansa” Helmin välisen työsuhteen vaihtuminen ei-ammatilliseksi.

Danny kertoi Seiskalle, että he ovat viihtyneet koko syksyn ja talven paljon yhdessä ja kyseessä on ystävyys.

Ikäeroa ystävillä on 60 vuotta. Se on kymmenen vuotta enemmän kuin Dannylla ja hänen ex-naisystävällään Erika Vikmanilla oli.

Suhteen laatua on arvailtu, eikä pari tunnusta muuta kuin ystävyyttä. Mutta ehkä tämä Instagramissa tuoreeltaan julkaistu yhteinen jouluntoivotus kertoo kaiken olennaisen.

Ellei kyse olisi rakkaussuhteesta, niin eivät kai Danny ja Helmi yhteiskuvalla julkisuuteen toivottelisi jouluja.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Danny, Helmi Loukasmäki

Kommentit

Säälittävää on, että 78 vuotias (hyvin toimeentuleva) vanhus antaa haastatteluja(?) keltaiselle lehdistölle. Vähemmästäkin on tehty huoli-ilmoituksia vanhuksista.

Aikuiset ihmiset(tai ainakin toinen) lopettakaa tuo tyhmä kissa/hiiri pelleily.. Annetaan juttua tämän tästä medialle ja kerrotaan,no ei yhtikäs mitään.. Tuo ystävä meininki on jo niin loppuun kaluttu. Voihan tässä olla tarkoitus tuoda tuolle pikkuneidille julkisuutta mahdollista uraa vartrn ,mutta papan seuralaisena hänet tunnetaan ,eikä se kuulosta kovin mairittelevalle.. Harva alle kakskymppinen on saanut kovinkaan paljon meriittejä seurustelemalla melkein kaheksankymppisen ukkelin kanssa..

Oma kommentti