Tämä mimmi tähtää Suomen pin-up-taivaalle!

AriellSini Tarkkinen on viime vuoden Mrs. Globen 1. perintöprinsessa, ja yllätys yllätys, myös tatuoitsija, joka suorassa Nipsu-TV:n lähetyksessä tatuoi BB:stä tutun Niko Saarisen viime keväänä.

Nyt Sini panostaa täysillä mallinuraansa ja tähtää suomalaisen pin-up-mallitaivaan huipulle!

-Minunlaistani naista ei Suomessa toista löydy. Olen räväkkä persoona, minulla on sairas huumorintaju ja tulen yltiöpäisen hyvin ihmisten kanssa toimeen, Sini häpeilemättä listaa.

Uraansa avittaakseen sähäkkä mimmi on tekaissut itselleen omat nettisivut, jotka löytyvät osoitteesta www.ariell.fi. Mieletöntä omatoimisuutta laman kitistämässä maassa!

Sinin ura onkin lähtenyt kohisten nousuun, hän on saanut jo sovittua sponsoridiilejä, ja oma sivusto on tuottanut kivasti promo- ja kuvauskeikkoja.

-Aion tehdä itsestäni kalenterin ensi vuodeksi ja muutoinkin tuotteistaa itseni. Taustalle olen saanut mielenkiintoisia ihmisiä!

Sinin voi bongata muun muassa toukokuussa Suomen röyhkeimmästä prätkätapahtumasta Petrol Circuksesta. Hän juontaa myös Suomen Komein -kisassa.

-Pian lähden kuitenkin kuvausmatkalle Tsekkeihin, jossa teemme matskua parillekin toimeksiantajalle, Sini alias Ariell iloitsee.

Pr-kuva: Hans Lehtinen

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ariell, BB, Niko Saarinen, Nipsu-TV, Petrol Circus, Sini Tarkkinen, Suomen Komein, Wille Wilenius

Kommentit

Toi muija ei ole kyllä Pin Upia nähnytkään. Olis jättäny ne hommat sellasille joille se oikeasti sopii. Enkä tajua miksi jauhaa kurveista kun on itse normaalipainoinen ja tissitkin on epäaidot.

Kävi joskus kauppamaassa minulle jotain Google-mainontaa. En kyllä pystynyt keskittymään itse asiaan millään tavalla…;-) Kaikki huomioni keskittyi melko avoimeen kaula-aukkoon…

Ja mitä tuohon ”upea luonteeltaan” tulee, niin et ole tainnut oikeasti ko. henkilö edes tavata…

hmm kakkapökälekkin saadaan näyttämään timantilta kun on kunnon meikkaaja ja stylisti ja oikeat säädöt kameroissa….et sillain.

niimpä

Ei oo kummonen

Hyvällä itsetunnolla rakennettu paketti ei selaa hymyn keskusteluja ja vielä kaiken lisäksi käy vastailemassa niihin…buah..Ei ilmiselvästi kestä MINKÄÄNLAISTA kritiikkiä saatika joitakin arvosteluja ulkonäössä;))..piileeköhän ”räväkän” kuoren alla kuitenkin lopulta todella arka ja heikolla itsetunnolla varustettu tyyppi..hmm kakkapökälekkin saadaan näyttämään timantilta kun on kunnon meikkaaja ja stylisti ja oikeat säädöt kameroissa….et sillain.

Ei kai Ariell oikeasti itse lue naita viesteja ja kommentoi? Jos nain on, niin WOW – siina meni ne luonne- ja itsetuntopisteet.

Girl, here’s my two cents for you – you’ll never be able to keep up with everything people write about you and if you try to care, it will eat you up.

Nätti likka ja oikealla asenteella liikkeellä. Älä Sini ala miksikään salarakkaaksi ja muuksi tekstariääliöksi, sinulla on raameja paljon muuhun!

Tähtää suomalaisen pin-up-mallitaivaan huipulle! …….. mahtaa olla aivan valtavan KORKEA taivas.

Heips timpeli, oli pakko laittaa sulle vastaus.. Hahhaa hauskaa.. Kiitos kun muistutit minua tästä asiasta, pitää mennä äkkiä pesemään naamani ettei persoonani peity 🙂 hahhahhaaa… Ihan paras läppä! Kiitti*

Jaa. Ihan samannäköinen kuin tusina muuta yhtä meikattua. Persoona peittyy jumalattomaan pakkeliin. No no.

Sini saakeli, mitä oot menny tekee XDDDD Ihana, onnee matkaan muru!

Sini on minunkin mielestäni aivan upea, ihan omaa luokkaansa Suomen mallitaivaalla. Monen mallitoimiston mielestä ehkä liian seksikäs, mutta….eikös sitä sanota, että seksi myy??? siksipä hänessä on ytyä kansainvälisestikin.

Ja koska Sini on oikeasti (hänet tavanneena) upea myös luonteeltaan, ei mikään diiva, vaan oikeasti hyvän itsetunnon omaava nuori nainen.

Onnea kulkemallesi uralle, sekä tatuointien että mallijuttujen parissa 🙂

Jos oot ollt MRS GLOBESSA, niin onko se sitä että oot naimississa?

Hehheee, joo nenä on tosiaan vino kun isoveli löi siihen tyynyllä kakarana..kiitos siitä ;D muahhaaa…
Kiitti kivoista ja kannustavista kommenteista, katsotaan mitä tuleman pitää..
Ariell

Onpas UPEA nainen, saisivat tunkit ja hönnät ja muut turhat kumppanit miettiä vähän, kannattaako julkisuuteen pungeta ku ei vaan ole lahjoja, kuten tällä Sinillä!

Go Sini, olet upea!

PS. tunkin höpötysten jälkeen sana glamourkin saa huomattavasti oikeamman merkityksen. Tästä tytöstä voi tulla mitä vaan!

Ei paljon auta jos naama on kuin kirveellä veistetty. Nenä vino ja epäsymmetrinen.

Oma kommentti