Tämä missikaunotar ryhtyi puolustamaan Mikko Leppilampea ja Antti Jokista!

Lola WallinkoskiParin viime päivän aikana on uutisoitu ravintolanujakasta, jossa osallisina ovat olleet näyttelijä Mikko Leppilampi ja ohjaaja Antti Jokinen – tosin samalla puolella. Mitä epämääräisimpiä tietoja on toistaiseksi tarjolla, mutta jostain on kuulemma riitaa tullut, ja Jokinen on kommentoinut sittemmin julkisuudessa tulleensa puolustamaan Mikon päälle käyneitä henkilöitä.

Nyt on suunsa avannut mielipideautomaatti nimeltä Lola Wallinkoski, julkkis ja missi itsekin. Hän asettautuu puolustamaan miekkosia.

-Ne jotka eivät tiedä: onko teillä mitään käsitystä siitä, kuinka paljon enemmän julkisuudenhenkilöitä provosoidaan ja ärsytetään yöaikaan, kun alkoholilla on vaikutusta asiaan? hän kysyy Facebookissaan.

-Niin kauan kuin ette seuraa läheltä näitä juttuja, please, antakaa olla. Mikko ja Antti on fiksuimpia ja hyväkäytöksisimpiä tyyppejä myös juhlatunnelmissa, toisin kuin monet monet muut. Sympatiat heille!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Lola Wallinkoski, Mikko Leppilampi, Antti Jokinen

Kommentit

do dii, miks tän ämmän on pakko tunkea ”julkisuuteen” koko helevetin ajan.
ai niin, koska hän on kanssa ”julkkis” ja siis niin paljon saanut kestää kaikkea!
ämmä oli vuonna papu joku perintöprinsessa, sen jälkeen seiska antoi silikonit, kun pärstä muuten kiinnostanut.

to mulatti kans ottaa kantaa joka asiaan vaikka ei asioista tietäiskään niin kuin nytkin.

Kyseessä on entinen kaunotar, nykyisin pelkkä plösö joka tunkee itsensä liian pieniin vaatteisiin.

lastenkasvatus HUKASSA!!! jos tu on syy käydä käsiksi..että joku brovosoi!! niin herranjumala LOLA kinka opetatkaan lapsiasi!!!!

Minkähänlaisia lapsia on ollut vastapuolella jos Leppilammen ja Jokisen kaltaiset pulkannarut on saanu lyötyä jotain.

Juuri noin, missä ilmaset viinakset, siellä pikku_julkut:D

Samaa olen ihmetellyt mikä ihmeen älykkö luulee itse olevan tuo Lola kun jokaista juttua pitää kommentoida ja olla esillä joka paikassa…aivan tyhmää tyhmempi on myös siina kaamein kämppä ohjelmassa ei tiedä juurikaan mitään ja on kuin mikäkin tietoviisas oivoi kun pitää päteä…pois julkisuudesta vähäksi aikaa nin ei kyllästytä katsominen…ei sovi tuohon ohjelmaan minun mielestä koska tuo vaan itseään esille ei muuta..takamus lupaa monta hyvää kävellessä kun sitä ketkuttaa oi että inhottaa ihan…

Lola taas julkisuuteen pelkäätkö että unohdetaan

Sympatiat hakkaajille eikä uhreille! Lola se taas tietää ja on varma että näitäkin on ”kiusattu”. Äänestitkö VIHREITÄ kenties? ei saakeli….

oisin heittänyt kummatkin seinille,leppilammen sekä jokisen,julkut luulee,että ne saa tehä mitävaan,aina löytyy kyllä pysäyttäjä

No mutta, miksi Mikko on päähänlyöntikilpaluiden lööpeissä useammin kuin muut julkkkset? Tuskin hän on aina altavastaajana. Eikös hyvä käytös ole juuri sitä ettei provosoidu vaikka provosoidaan?

Jos olis fiksu niin ei välittäis ja kävelis paikalta pois, mut toisin se Mikko tekee!!!

”Jokinen on kommentoinut sittemmin julkisuudessa tulleensa puolustamaan Mikon päälle käyneitä henkilöitä.” Mahtaa se Mikko olla raju jätkä kun sitä vastaan hyökänneitä pitää puolustaa.

Oma kommentti