Tämä seksilelu sekoitti Suomen, katso kuva – Marika Fingerroos kertoo miksi

Sain.fi-seksilelukauppaansa netissä pitävä Marika Fingerroos ilmestyi tiistaina Maikkarin Uutisaamuun kertomaan uudesta aluevaltauksestaan ja naisten kiinnostuksen kasvusta aikuisten leluihin. Fingerroos itse tuo maahan maailmalla naiset hurmannutta seksilelua, josta puhuvat iltapäivälehtien mukaan kuulemma nyt kaikki. Se on noussut myös TikTok-trendiksi.

Aiheesta kirjoittivat eilen muun muassa MTV, Ilta-Sanomat ja Iltalehti. Mistä sitten on kyse tässä Ruusu-nimisessä seksilelussa?

Ilta-Sanomat kirjoittaa, että vesitiivis ja silikonista valmistettu Ruusu on on kiihotin, joka värisee ja sen ”imuri” imee alipaineella. Kyseessä on siis eräänlainen alipainekiihotin. Ruusu on saanut huomiota myös maailmalla, ja Women´s Health ylisti laitteen imuvoimaa ja ulkonäköä.

Keskustelupalstoilla naureskellaankin nyt, että tarvitaanko miestä enää sänkyyn lainkaan, kun uudet, ei-seksilelun näköiset seksilelut valtaavat alaa.

– Usein sanotaan, että nainen tarvitsee jotain muutakin kuin miestä. Esimerkiksi klitoriskiihottimella saa tehtyä itselle sitä mielihyvää, Fingerroos rauhoittelee Maikkarin Uutisaamussa.

Kun seksilelut ovat nykyisin myös kauniin ja korrektin näköisiä, äidin klitoriskiihottimen löytäneelle lapselle voi Marikan mukaan esimerkiksi kertoa, että kyseessä on äidin kaunis lelu ja oma juttu.

Miltä tuo uusi seksi-ilmiö eli Ruusu sitten näyttää? Hymy paljastaa. Kuvan maailmaa sekoittaneesta seksilelusta julkaisi myös MTV.

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Marika Fingerroos, ruusu

Kommentit

Oma kommentti