Tämä seksipommi on nimeltään Karoliina Uimonen!

Saana ParviainenSaana Parviainen on jättänyt julkisuuden, lopettanut suositun bloginsa ja ottanut käyttöön tyttönimensä Uimonen.

Tämä on tullut selväksi kuluneen viikon aikana.

Mutta eipä tässä vielä kaikki. Nyt mimmi ilmoittaa olevansa nimeltään Karoliina Uimonen. Kyseessä on Saanan toinen nimi, jota kohukaunotar nyt mitä ilmeisemmin ryhtyy käyttämään yrittäessään peitellä henkilöllisyyttään.

-Ihanaa valmistautua yliopiston pääsykokeisiin, kirjottaa ja elää tavallista, rauhallista arkea. Rakastan pientä tyttöäni, Karoliina Uimonen kirjoittaa Facebookissaan.

 

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Uimonen, Saana Parviainen, Karoliina Uimonen

Kommentit

Tulee ihan Nikita Fougantine mieleen. Nimen vaihdot ja kaikki muut kliseet…

Koitahan sinä aikuistua ja ajatella sitä pientä tytärtäsi, niin ettet hänenkin mainetta tahraa.Lapsellasi on oikeus olla joutumatta häpeään ja kiusattavaksi sun töppäilyjesi vuoksi.Eikä niiden miesten perässä kannata pää kolmantena juosta kun niitä varmaan löytyy normaalillakin tapaa.Ei julkisuuteen kannata itseään myydä ja katua lopunelämäänsä ja vieläpä ansaita merkki otsaan.Parempi elää taviksena ja inkognito.
Onnea muuttumiseesi.

Ensinnäkin tämä neiti ei pääse kilpailemaan missään fitness- kilpailussa koska fitness- lajit vaativat kilpailijalisenssin jonka haku on ainoastaan tammikuun aikana. IFBB:n sivuilla olevasta lisenssien nimilistasta ei löydy tätä kyseistä pirkkoa joten hän ei saa kilpailla tänä vuonna ollenkaan. Kova tyttö puhumaan….

Ensinnäkin tämä neiti ei pääse kilpailemaan missään fitness- kilpailussa koska fitness- lajit vaativat kilpailijalisenssin jonka haku on ainoastaan tammikuun aikana. IFBB:n sivuilla olevasta lisenssien nimilistasta ei löydy tätä kyseistä pirkkoa joten hän ei saa kilpailla tänä vuonna ollenkaan. Kova tyttö puhumaan….

kas kun ei katariina souri.
playboy-katahan sekin on ollut jo vuosikaudet

TÄÄHÄN ON SAANA PARVIAINEN, siis se joka imi Lotharin penistä messuilla taisi muute ottaa samassa tilanteessa takaa päin Lotharilta.

Jos oikeasti haluaa normalisoitua ja keskittyä vaikka niihin opintoihin, niin kaikenlainen julkinen fb-raportointi kannattaisi jättää.

Eiköhän tämä kuitenkin ennenpitkää taas paljastu vaan yhdeksi julkisuudentavoittelutempuksi?

Yliopistoon? Onko Saana ylioppilas? Ei sillä, että olis pakko olla ylioppilas päästäkseeen yliopistoon mutta kunhan oon utelias. Mites ne Miss Fitness-kisat, jääkö väliin?

Fiksuudella ei pääse yliopistoon ja onko hän epäilen suuresti.

ja kumma ettei pääse! Fiksuus kun ei ole tittelistä kiinni!!

Eihän tämä muija ole käynyt edes kauppakoulua loppuun, eikä lukiota. Ilman papereita ei kyllä yliopistoon pääse.

Juuri ajattelin samaa..et eikös tällä tytöllä ollu lukio käymättä?? Millä todistuksella on kouluun hakemassa..ja vielä oikeen yliopistoon 🙂

Tuskin mihinkään kouluun hakee, varmaan koulutkin kesken jääneet teini iän raskaudentakia.Onko todistusta millä haet Yliopistoon?

taas tämä nobody, loppuunpalaminen ym, huomionhakuisuus et ole mitään ilman Parviaista noita sopii 24 tusinaan.

Kohta saamme ihailla ”Karoliinaa” uudesti stailattuna siveässä jakkupuvussa ja silmälasit päässä. Sen jälkeen kukaan ei muista, mitä ”Karoliina” on aiemmin puuhaillut 🙂

ja tanhan piti olla sairaslomalla burnoutin takia? juupajuu paasykoestressihan on sita parasta laaketta siihen…

Noh, loppukeväästä sitten kuullaan, että mikä tiedekunta tän älykön ottaa riveihinsä! Toivottavasti ei ainakaan meille änkee..

lol toi koira vielä buustaamassa tavallista elämää.. miks kansa haluu nähdä näitä retardeja?

Pää ku alienilla ja muuten luiseva haaska… ”seksipommi”.

Oma kommentti