Tämä suomalainen julkkiskaunotar avioituu: Salahäät!

Susanna SievinenSusanna Sievinen lakkasi etsimästä, ja löysi – elämänsä miehen. Amorina toimi naisen oma koira, Daisy.

Susanna pisti maaliskuussa jackrusselinterrierinsä pennuista ilmoituksen Facebookiin. Häntä lähestyi mielenkiintoinen mies, joka haki lemmikkiä pojilleen. He olivat samanikäisiä kuin Susannalla itselläänkin. Kaupat pennuista lyötiin lukkoon, mutta jo illalla Susanna ja mies löysivät itsensä chattailemasta koiranhoito-ohjeista.

Nyt uusperheessä on neljä poikaa ja kaksi jackrusselinterrieriä. Keväällä pari kihlautui Karibialla – ja Susanna on tämän talven yllätysmorsian.

-Rakkaani on todellinen ihannemies. Kaiken voi varmaan tiivistää niin, että välillä meillä tulee sama ajatus samoilla sanoilla samanaikaisesti, Susanna hehkuu Hymyn marraskuun numeroon antamassaan laajassa haastattelussa.

Katso lehdestä myös upeat uudet kuvat vaaleaksi muuttuneesta Sussusta!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Susanna Sievinen

Kommentit

Taas yksi poikarukka saatu satimeen.. Onnea ja ilonhetkiä.

Ähem…mikä ihmeen salahäät se enää on kun tämä maitonaama on sitä kuuluttanut joka lööpissä? No, omapahan on hupinsa katkeralla Susannalla. Taitaa vissiin ottaa vieläkin vähän pattiin kun Jani jätti…meinaan kun pitää niin mainostaa uuden miehen erinomaisuutta ym.

Vaalea tukka ei sovi ollenkaa, tekee Susannan todella kalpean näköiseksi. Ja kerranhan täällä eletään. Jos tuntuu hyvältä mennä naimisiin niin siitä vaan.

Ööh, en käsitä, mistä tuolle voisi olla joku kateellinen? Kenties jätetyksi tulemisesta? Paitsi että on todella noloa mollata Jania, onneksi hän on vihdoin löytänyt onnensa upean Marin rinnalla. Että siltä pohjalta, onnea vaan Susalle, toivotaan, että tuo kestää. Vaan eikös tuo menys jossain missä lienee Turkissakin kihloihin jonkun kanssa ja jos vaikka mitä työrupeamia oli tulossa, missäs ne ovat?

sekoileeks tää sievinen vielä niissä jumalajutuissa niinku tuksi vai saiko jo järkeä päähän?

Viisaampi tää Suski on ku J.Tuksu.Huomattavasti,sekä kauniimpi.

Hienoa, että Susanna on kaiken katkeruuden jälkeen myös löytänyt jonkun, on niin ihanaa katsella Jania ja upean kaunista vaimoaan ja perhettä sekä myös Mika Häkkistä todellisen rakkauden kera.

Sussulle ja tulevalle Sulhaselleen Oikein Paljon Onnea, Rakkautta ja kaikkea Hyvää <3
Kyllä he molemmat aikuisina ihmisinä tietää mikä on hyväksi lapsilleen.
Onnelliset vanhemmat tuovat lapsillekin paljon Hyvää mieltä.

Onpa ihmeellisiä kommentteja täällä… Toisen onni ei ole teiltä pois. Kyllä jokainen on onnen ja rakkauden ansainnut tekin.

Kaikkea hyvää Susannan avioliittoon. Exäsi naama on leventynyt noin 10 senttiä eronne jälkeen 😀 Mut sähän näytät yhä hyvältä!

Susanna on onnensa ansainnut vaikka se näyttää tulevan ja menevän pätkissä. Ennen häitä voisi vielä suurennella tekotissejä.

Ai, salahäät?
Piti kuitenkin kemuista etukäteen hehkuttaa.
Mutta mikä tämä S. Sievinen on? Onko meriittejäkin?

Susanna on onnensa ansainnut! Kateelliset voivat olla hiljaa! Oikein Paljon Onnea talven kauneimmalle morsiamelle ja tsemppiä uusioperheeseen!

Uusioperheitä on Suomessa enemmän kuin koskaan. Olivat he sitten julkkiksia, tai meitä tavan tallaajia – kaikilla on oikeus onneen. Usein lapsetkin ovat onnellisempia kuin omien riitelevien vnhempien kanssa. Annetaan Susan nyt elää onneaan uuden perheensä kanssa. Onnea ja voimia heille!

Nimimerkki Isälle

Kiitos terveestä ja kannustavasta kommentistasi, aion puolustaa viattomien lasten mediakoskemattomuutta elämäni loppuun, sekä äitinä että jo isoäitinäkin kuin myös kansalaisena.

Ja miksi? No siksi, että tällainen mediajulkisuus on sairasta, ja sitä käytetään lähinnä kaupallisiin tarkoituksiin.

Internet on erittäin kelvollinen väline, ja hyvä sellaisenaan, vaan lieveilmiöt voivat olla kauhistuttavat.

Ja juu, ei keneltäkään voi kieltää lapsien tekoa, se on biologisesti ja yhteiskunnallisestikin mahdotonta, tai sitten silkkaa natsismia, noin periaatteessa.

Hyvä kuitenkin, että asioista keskustellaan. Keskustelepa sinäkin asiasta myös muualla, ja puolusta niitä kaikkein pienimpiä. Kannustan!

Tässäpä asiaa. Pinnallista kuvottavaa liitoa niin haastateltavilta kuin journalisteiltakin. Lukijoita kalastellaan ajattelematta esim. näitä lapsiparkoja jotka ovat tuskin syypäitä ”julkkis” äipän, -tai iskän sekoiluihin. Sitten murkkuikäisenä alkaa maailma romahtaa kun omilla ”julkkis” vanhemmilla ei ole ollut aikaa näille lapsille kun on tarvinut tehdä kovasti ”töitä” että pääsee lehtien otsikoihin..Näiltä ”julkkiksilta” pitäisi kieltää lapsien teko, niin eivät voi tuhota kenenkään muun elämää kuin omansa.

No, onnea kaikille osapuolille; salahäät ja jo nyt julkaistu Myhyssä… – Pyydän hieman tarkkuutta käsitteiden käytössä + ei tekisi pahaa myöskään journalistisen etiikan opiskelu, yhdellekään osapuolelle.

Eniten minua kuvottaa, että kyseissä diilissä on pelissä yhteensä neljän lapsen elämä ja tulevaisuus.

Onkohan kukaan kysynyt/tulee kysymään ko. pojilta esim. sitä, miltä tulee nyt/aikuisena tuntumaan koulukiusattuna oleminen?

Koska niinhän siinä käy, Mikkosten mallia tässä seurataan. – Säälin lapsia.

Kahden ongelmajätteen yhdistämisestä ei priimaa tule, vaikka piski olisi sulhasen munat haistellut.

Onnea Susanna!

Olet ollut aina niin kaunis ja elämänmyönteinen. Ansaitset vain parasta!

Ilmeisesti mahdollisuudet menivät 🙁

Salahäät? Kertoo niistä lehdelle. Jes, mikä järjenjuoksu.

Oma kommentti