Tämä suomalainen julkkiskaunotar paloi loppuun: ”Pelkkä kauppareissu ottaa voimille!”

Julia Tukiainen kesäKohukaunotar Julia Tukiainen avautuu Hymy-blogissaan masennuksestaan, joka on ajanut hänet pitkälle sairauslomalle.

-Meillä oli just kolmen päivän keikka Lappeenrannassa ja Kuopiossa. Täytyy myöntää, että nyt loppuivat voimat. Olen täysin loppuun palanut. En jaksa tehdä enää yhtäkään keikkaa. Harmittaa kovasti mm. niistä saatava rahallinen korvaus, jonka nyt menetän.

-Olen sairaslomalla joulukuuhun, jolloin meitä odottaa viikon reissu Kanarialle. Se varmasti piristää. Loppuun palamisen syyni oli varmasti eniten masennus, ja voimaton olo henkisesti ja fyysisesti. Kertoohan sekin paljon että pelkkä kaupassa käynti ottaa voimille, Julia kirjoittaa blogissaan.

Hän myös valottaa sairaalareissunsa syytä. Mimmihän toimitettiin esiintymiskeikalta muutama päivä sitten ambulanssilla hoitoon.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Julia Tukiainen

Kommentit

Kyllä naamasta näkee että on brenkku maistunu,kontulan ostarilla pyöri saman näköisiä haahkoja,kun ne meikkais niin aivan saman näkösiä kalja-Lenoja.

Laittakaapa ajankohtainen kuva ”kaunottaresta” eikä 5 vuotta vanhaa kuvaa!!

Kun on väsynyt kaikkeen, eikä jaksa mitään, kannattaa kokeilla selvinpäin oloa – edes pari päivää.

Ei hätää. Seuranasi ja suojanasi on aina rakasparasihana isosiskosi Johanna. Johanna tietää olevansa siskoksista paras ja kaunein, mutta silti hän hoivaa armeliaasti ja uhrautuvasti vähäosaisempia pikkusiskojaan.

Eikö Julia tiedä,että burnout on out…ennen oli in sairastaa sitä. No, nyt on aikaa juhlimiselle kun ei tarvitse tehdä ”työtä” isosiskolle. Glamööriä elämää.

menkääs viivana you tubeen kattomaan video,missä johanna rapuillan päätteeks vetelee artoa päihin.Hyvä todiste siitä,että rouva se on siellä väkivaltanen.

Josse on se uupumus tarttunut keikoilta näädistä,näätälaumasta joka irvistelee lavanedessä ja räkii päälle thyi thyi,tiiä mikä hyppykuppa vielä tarttunu

Keikkakalenteriin on buukattu aina muutama loppuunpalaminen.
Se on muodikasta.

Eikös just vähän aikaa sit päässy masennuksesta eroon?

Täältä saa vuoden parhaat naurut..Hienoja vitsejä teillä ja kaikenmaailman juopoista sitä tehdäänkin lehtijuttuja. Kuka toi Julia on ja mitä tekee työkseen noin niinku normaalisti?? Valaiskaa 😉

Lehti printissä sit on isompi tuksu otti eron? Mikäs ihmeen julkkis tämäkin käpynokka o kaunottaresta puhumatta?

Miten voi palaa loppuun, kun ei edes tee mitään? Miten näille kävis kun niiden pitäs viitenä aamuna viikossa mennä kuudeksi töihin? Ne ois varmaan aivan hiilenä.

Lehti printissä sit on isompi tuksu otti eron? Mikäs ihmeen julkkis tämäkin käpynokka o kaunottaresta puhumatta?

Mitäpä jos luet sitä hymy-lehteä ihan printtinä, et kai kuvitellut että ne tänne nettiin pistävät parhaimpia juttujaan sinä onneton pikku pälliaivo

Huoh. Hymyn Tuksulinja on käynyt taas kuumana. Jutut taas vähissä, kun ei riitä pelkkä Kooman blogi vaan pitää erikseen nostaa siitä ”uutisia”, että saa amppariin linkkejä

Ja hetki sitten Julia kirjoitti fb-statuksessaan olevansa juuri lähdössä shoppailemaan vaatteita ja hiusväriä?

Oma kommentti