Tämä suomalaisjulkkis halusi Hymyn ostavan hänelle silikonirinnat!

Maria KalhoMaria Kalho on uusi suomalaisjulkkis, joka värikkyydessään saattaa tulla jättämään johannatukiaiset, ragnaroravit ja nikosaariset lehdelle soittamaan.

22-vuotias matkailuvirkailija astui tänään BB-taloon tavoitteenaan kolme asiaa: julkisuus, julkisuus ja julkisuus.

Mimmi on pitänyt jo pitkään teräväkielistä blogiaan, jossa hän haukkua paukutti muun muassa Niko Saarisen alimpaan helvettiin. Ystäväänsä BB-Ragnaria Maria taas rakastaa, sillä hän on pinnallisuudessaan yhtä ihana kuin hän itse.

BB-talossa Maria on jo kertonut suunnittelevansa glamourmallin uraa jenkeissä sekä useita plastiikkakirurgisia operaatioita, kuten rintojen suurennusta.

Maria olikin toukokuussa yhteydessä Hymy-lehteen, sillä hän oli sanojensa mukaan aivan varma pääsystään BB:hen. Maria ehdotti, että lehti olisi kustantanut hänelle suuret silikonit.

Tutustu Marian blogiin tuolla:

http://glamwithm.blogspot.com/2010/04/glam-glam-glam-with-m-opening-party_06.html

 

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Niko Saarinen, BB, Maria Kalho, Ragnar Orav

Kommentit

ostakee nyt ihmeessä ja vastapalvelukseksi vaatikaa alastonkuvia hymyyn!!!!

Hauskaa katsella henkilöä, joka luulee olevansa hyvän näköinen ja onkin kaikkea muuta. Ehdottomasti tuollainen olio pitää jättää taloon, käy kuten Cherylille, itsekäs paska laskeutuu tasolleen, kun vähän kertovat totuuksia. Kaamiva akka, tuo tosin skismaa taloon ja varmasti saa jonkinlaisen hermoromahduksen tajuttuaan olevansa taviksen näköinen pallopäätyrkky, josta ihan oikeasti kukaan ei pidä.

Kivaa, muovitissit kestää kauemmin kuin luomut, Glamouria kehiin! Tatska vielä tisuihin: ” Hymyn sponsoroima”

Hah haa! Tämä typykkähän on rikkonut BB:n sääntöjä. Taloon pääsemisestä ei saa kertoa kenellekään. Toivottavasti BB:n tuotanto kuulee tästä ja tuo Maria-paskakikkare ulostetaan talosta.

Todennäköisesti tulemme näkemään Hymyn sivuilla tämän uudet tissit, jotka tohtori Jylhä on laittanut.

Vaikenen kuoliaaksi tuollaisen tyrkyn. Pinnallisuus on jo out, ei enää muodissa. Menköön sinne jenkkilään ja jääköön sinne, suomessa ei kaivata tuollaisia tyyppejä.

Bloginsa mukaan hän on joku kääpiö. Siitä vaan malliksi ja onnea uralle!

joopa joo, uutta tyrkkyä tyrkkää ja tietty tuntee entuudestaan BB-tyyppejä joten saattanut aika paljon valintaan sekin vaikuttaa, tapahan on talolaisilla tuntea se tämä ja tuo.. piiri pieni pyörii BB:läiset siinä hyörii…

Just ja näin. Tyrkkypaska niinkuin tukiainen. Töihin ei mennä kunhan vaan lehdet maksavat ylläpidon ja revitää persettä joskus lehdille ja taas on massia. Saunan takana on edelleen tilaa.

Oma kommentti