Tämä suomalaisjulkkis hankki sikaökyluksustalon!

Tiina JylhäHymy kertoi jo toista vuotta sitten kauneusalan konsultti Tiina Jylhän haeskelevan Tallinnasta pysyvää kotia. Nyt sellainen on löytynyt. Eikä mikä tahansa tönö.

Jylhä muutti aviomiehensä Tapani Valkosen kanssa Tallinnaan jo viime kesänä, koska suurin osa hänen bisneksistään on pikkulahden takana. Niinikään sieltä pääsee Helsinkiin nopeammin kuin pariskunnan Lappeenrannan-asunnosta.

Alkuun pari vuokrasi pienen mutta tyylikkään kaksion Tallinnan vanhastakaupungista. Nyt he ovat vihdoin löytäneet paikan, johon asettua pysyvästi.

Hymyn tietojen mukaan Jylhä ja Valkonen ovat hankkineet käyttönsä hulppean 350 neliön asunnon viitisen kilometriä Tallinnan keskustasta, Piritan merenranta-alueelta.

Jylhä lupaa esitellä asunnon Hymyn lukijoille kevään aikana, mutta toistaiseksi hän kommentoi asiaa vain naurahtamalla onnellisesti:

-Onhan se sikaökyluksus ja ärsyttävän hieno!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tiina Jylhä, Tapani Valkonen, The Look

Kommentit

Tiina Jylhä ei voi omistaa mitään, kun on satojatuhansia ulosotossa. Siksi asunnot, autot ym. on kaikki vuokrattuja.Tallinnaan muuttokin on ainoastaan veronkiertoa.

Tietääkö kukaan maksettiinko ökytalo PIP-implanteilla vai niiden uusimisella?

Miltäköhän Hän näyttäisi ilman meikkiä?

Eikös noiden suomessa ollut hulppea asunto määrätty hukkaamiskieltoon ja eikö tällä ”kaunottarellakin”ollut aika mittavat vero ja vakuutusvelat maksamatta ulosotossa.Voin tietty muistaa väärinkin.

Vaatimattomuus kaunistaa, siksi tuo on kuin petolinnun maskuliininen leukaperä.

Oma kommentti