Tämä suomalaisjulkkis on Helvetin Enkeleiden kaveri!

Mike MonroeLaulaja Michael Monroe paljasti kirjansa julkistamistilaisuudessa Hymyn toimittajalle hurjia juttuja.

-Esittelin kerran newyorkilaisessa baarissa Bruce Springsteenin Helvetin Enkeleiden paikalliselle varapresidentille. Sen jälkeen olin hyvä kaveri enkeleiden kanssa, Monroe naurahtaa.

Laulaja valaisi Hymylle asuneensa vuosia Manhattanilla Hell´s Angels -korttelissa, vastapäätä jengin päämajaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Michael Monroe, Bruce Springsteen, Helvetin enkelit

Kommentit

No, nyt lienee Mikke kasvanut aikuiseksi. Esiintyi erittäin edukseen Linnan juhlissa. – Ja oli myös silmäniloa hänessä, varsinkin ikääntyville naisille. Vaimonsakin oli viehättävä.

Kyllä michael hanoi aikana jonkun verran käytti kamaa,mutta ei niinkään alkoholia.. Muu bändi veti kaikkea mahdollista.. michaelin soolouralla mies veti paljon mm. amfetamiinia.. tämä selviää esim herran elämänkerrasta.

No eikö tää oo kärähtäny ratistaki jossain höyryissä.Ei alkoholi.

fiack helli angels sannoo apina.ja oikeessaha seo, pellejä neo

Toi pelle ei oo Bossia tavannu koskaa! VALETTA! Tai piripään huumesekoiluharhoja?

Nyt kyllä Mikke pilaa oikeiden, aitojen motoristien mainetta. Paha juttu! Motoristit eivät käytä huumeita, ja alkoholiakin hyvin rajoitetusti. Tiedän, koska tunnen useita, ja parisuhdekumppaninikin on sellainen – todella kiltti ja kiva. Mutta hän ei kuulu jengeihin, haluaa vain harrastaa moottoripyöräilyä ja nähdä maailmassa erilaisia paikkoja kavereidensa kanssa, ja aika kalliillakin vehkeellä ( = ei HD ). – Tämä juttu on kyllä melko puhdasta tekstimarkkinointia, että kirja menisi paremmin kaupaksi. – Ottakaa se juuri sellaisena, pelkkänä markkinointitemppuna.

maick monroe ei oo koskaan vetäny huumeita.jos väittää nii valehtelee.varma tieto.se valehtelee koska haluu leikkii kovista vaikka oikeest on pehmis.

Just uudessa kirjassa sanottiin miten hän hankki spiidiä vaimonsa kuoltua.. Että jos itte ottasit selvää asioista ennenko pädet.

on se kumma että jostain löytyy tuommosii pelkureita jotka ei yksin uskalla elää vaan pitää liittyä kaikenmaailman moottoripyörä papukaijajengeihin kuten tämä helvetin enkelit…!!!

Huh, mä luulin jo, että tässä puhutaan julkkisristeilyisäntä PetriLehtimäestä, joka on tosi iso juökkis risteilypiireissä!

myöhässä olet vain sinä
ei kukaan muu
ei ole meidän vika että olet itse mikke monro

niin tuostakin on vaan aikaa ikuisuus,mikään kohu uutinen etes ole kun jo monesti ennenkin kertonut että ollut naapurina,,nämä hymyn jutut alkaa olla jtn 20v myöhässä niinkun valokuvatkin

”MITÄ VIKAA ,JOS ON HELKKAREIDEN KAVERI.kysyn vaan .Helevatan vellipöksyt”. Ei niin mitään jos pitää huumekauppiaista,varkaista,parittajista,kiristäjistä,ynm ja pitää jotain paskaliiviä käyttävää oikeita motoristeja halventavaa ”kovana” jätkänä.

Oli miten oli, mie arvostan tyyppiä, toivottavasti täällä huutelevat ipanat saavat joskus aikaiseksi omassa elämässään edes murto-osan. 🙂

Tuota sen verran korjaan, että Matti on ollut absolutisti vuodesta 1998 ja lisäksi hän on kasvissyöjä ja ihan hullu himotreenaaja.

Siinä on myös syy miksi hommat Andyn kans ei oikein käy: yksinkertaisesti liian erilaiset elämäntavat kiertuetta ajatellen.

MITÄ VIKAA ,JOS ON HELKKAREIDEN KAVERI.kysyn vaan .Helevatan vellipöksyt.

michael monroe ei kyllä ole ikinä vetäny huumeita, ota selvää asioista ennenku tuut tänne pätee. muut hanoin jätkäs tosin on vetäny 80-luvulla. lue vaikka hanoi rock’s kirja urpo

Oma kommentti