Tämä tuleva kotimainen tosi-tv-kasvo tienasi 100 vanhaa miljoonaa!

Anne Berner, Jorma Terentjeff, Riku Asikainen, Oskari Lehtonen ja Ari Lahti laittavat itsensä ja rahansa likoon etsiessään suomalaisia huippuyrittäjiä Nelosen uudessa bisnes- ja viihdesarjassa nimeltä Leijonan luola. Se starttaa helmikuussa.

Idea on sinänsä tuttu ja pohjaa ulkomailla kehiteltyyn formaattiin, jonka ensimmäinen tuotantokausi nähtiin Suomessa muutama vuosi sitten. Tuolloin bisnesenkelit etsivät uusia yritysideoita nimellä Leijonan kita. Mukana olivat tuolloin muun muassa Maskun isänä tunnettu Topi Sukari ja Tokmanni-miljonääri Kyösti Kakkonen.

Nyt mukaan on saatu suurelle yleisölle hieman tuntemattomampia nimiä. Yksi on kuitenkin selkeä poikkeus. Hän on JOT-miljonäärinä aikoinaan tunnetuksi tullut Jorma Terentjeff.

Mies sai 100 miljoonaa JOT-yhtiön listauduttua pörssiin 90-luvun loppupuolella. Eikä rahantulo siihen loppunut. Mies on kertonut Pohjoisen teollisuusneuvos -kirjassaan, joka julkaistiin viime vuonna, että raha sokaisi. Yhtäkkiä kaikki Helsingin pintajulkkikset tulivat juttelemaan, rahankerjääjät iskivät ja piha oli täynnä uusia mersuja ja muita ökykaaroja.

Terentjeff on sijoittanut muun muassa matkailuun ja pyörittänyt Iso-Syötteen matkailukeskusta Pudasjärvellä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Leijonan luola, Anne Berner, Ari Lahti, Jorma Terentjeff, Riku Asikainen, Oskari Lehtonen

Kommentit

Oma kommentti