Tämän hottiksen ottaisi joka poika tyttöystäväkseen – katso (kuolaa) sexyt kuvat!

Saksalaismalli Ana Hickman on meille suomalaisille tuntematon suuruus, mutta me nyt olemmekin aina olleet mitäänsanomatonta missikansaa. Nyt germaanikaunotar poseeraa celebslam.celebuzzin kokoamassa kuvasarjassa, ja hyvältähän se näyttää tämän tuiman tyttelin ulosanti.

Kyllä tällaisen neitokaisen tyttöystäväkseen kelpuuttaisi. Ihan hivenen verran makeammalta näyttää kuin maan liittokansleri, eikö?

Ana on kertonut saksalaismedialle olleensa ujo ja arka koululainen, mutta puhjenneensa kukkaan vasta yläkoulun jälkeen. Perinteinen Ruma ankanpoikainen -tarina siis. Koulussa mimmi häpesi pituuttaan, ja siitä häntä hieman kiusattiinkin, mutta lopussa kiitos seisoo. Niin tässäkin yhteydessä. Traumasta sikisi Analle ammatti. Katsasta kuvasaalis täältä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ana Hickman

Kommentit

Nimikin vielä väärin kirjotettu hymyn puolesta

tarviinki kukkakeppiä, yks kukka meinaa kasvaa liian pitkäksi, suostuiskohan tuo?

Ei oo mun makuun tuo akka ja ei kovin muunkaan makuun kun muiden kommentteja lukee.

Aika suuri osa noista ”misseistä” on oikeasti nättejä, tuolla niin paljon peruskamaa. Sit taas on niitä joille kuolaa, tää ei oo se.

Leikelty naama, käsitellyt kuvat, tikunohuet raajat… Jos tuollainen muovibarbi tyttöystäväksi kelpaa, niin pumpattavan saa varmasti halvemmalla.

Ei oikein vaimo/tyttöystävä ainesta, mutta varmasti mukavaa seuraa yhdeksi illaksi.

Panisin varmaan, mutta miksi helvetiksi riesaksi(tyttöystäväksi) ottaisin.

Ämmiä jaksa kukaan kuunnella.

Tuuppaisin, mutta tyttöystäväkseni en kyllä kutsuisi.

En todellakaan ottaisi. Tyypillinen ”kaunis” nyrpeä tyrkky.

Oma kommentti