Tämän kundin uusi Miss Suomi iski – katso!

Uusi Miss Suomi Sara Sieppi, 20, on monien könsikkäiden epäonneksi jo varattu nainen. Saran suhde on kuitenkin varsin nuori, sillä hän on tapaillut puolen vuoden ajan Scandinavian Hunks -tanssijana esiintyvää 23-vuotiasta venäläissyntyistä Nikita Koutchérenkoa.

Hunksit esiintyivät kevättalvella missikiertueella, jolloin pari tutustui. Sara ja Nikita olivat kuitenkin nähneet Hunksien keikalla jo pari vuotta aikaisemmin.

Iltalehdelle Sara kertoi ihastuneensa lähinnä Nikitan ulkonäköön.

Nikitan kuva löytyy täältä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Sara Sieppi, Nikita Koutcherenko

Kommentit

Nuorena sitä luuli, että naisen kauneus on tärkeintä maailmassa…että on hyvännäköinen muija. Näin vanhempana sitä tajuaa, että kuinka helvetin tyhmä ja naiivi sitä oli silloin. Moni ”hyvännäköinen” misu kantaa vittumaista ja ällöttävää luonnetta.Ulkonäöllä ei mennä pitkälle sillä kalenteri pitää siitä huolen joka vuosi.

Ulkonäköhän se takaa onnellisen pitkän parisuhteen ja sitten jälkikasvustakin tulee todennäköisesti kauniita ja onnellisia.

Voisivatko Sara ja Nikita ystävällisinä ihmisinä ojentaa auttavan kätensälähimmäisilleen ja auttaa Johanna ja Julia Tukiaista löytämään Juhannuksena Julian pahoinpidelleen satakiloisen blondi-Hunksin joka on tähän asti onnistunut pakoilemaan poliisia ja Julian apuun hälyttämiä liivijengiä? Palkaksi saisitte, uskon niin, ainakin sisarusten ikuisen ystävyyden.

Oma kommentti