Tämän takia Johanna Tukiaista vihataan – lue mediatohtorin kommentit!

Johanna TukiainenTurun yliopiston mediatutkija, filosofian tohtori Veijo Hietala näkee Johanna Tukiaisessa kiintotähden ainesta.

-Hän osaa, ilmeisesti hyvien ”konsulttien” avulla, käyttää mediaa hyväkseen. Tukiainen on sopivan ristiriitainen ja rajoja rikkova persoona, ja sellaiset herättävät väistämättä monenlaisia tunteita, ihastusta ja vihastusta – nämä ovat juuri niitä ominaisuuksia, joita mediatähdeltä vaaditaan, Hietala toteaa Hymy-lehdelle.

Tukiaista ei Hietalan mukaan voi sijoittaa mihinkään ennalta annettuun kategoriaan, mikä herättää ärtymystä. ”Tyhmä blondi” osoittautuu lukeutuvansa luokkatovereittensa kertomusten valossa koulunsa huippuoppilaisiin, hän on uskossa mutta poseeraa silti alasti lehdessä, hän on rankasti ulosottovelkainen, mutta viettää makeaa elämää Miamissa.

-Eniten Tukiaisessa kaiketi ärsyttää – ainakin alitajuisesti – se, että hän on eräänlainen onnistuja ja nainen, joka näyttää tekevän, mitä tahtoo. Vastoinkäymisistäkin hän näyttää selviävän suhteellisen kevyesti, Hietala filosofoi Hymylle.

Tukiainen käyttää myös naisellisuuttaan häpeilemättä hyväksi ja elää nautinnonhaluista elämää.

Mutta voiko Tukiainen koskaan päästä eroon vihatun persoonan imagostaan?

-Minun on vaikea nähdä, että Tukiainen edes haluaisi päästä roolistaan eroon. Se juuri takaa hänelle julkisuuden. Suomalaiset – kuten muutkin kansakunnat – tarvitsevat julkisia syntipukkeja, ”likasankoja” joiden kautta voi peilata omia ahdistuksiaan ja moraalikäsityksiään. Keskustelut ovat hyödyllisiä paitsi keskustelijoille itselleen terapiamielessä, myös kansakunnalle laajemminkin. Niiden avulla pyritään löytämään jonkinlainen konsensus vallitsevista moraalikäsityksistä sekä ihmis- ja naisihanteista.

Hietala ei muista, että Suomessa olisi ollut aikoihin naista, joka näin systemaattisesti kykenee hyödyntämään juorumediaa.

-Tukiaisen itsetietoinen ja häpeilemätön asenne on poikkeuksellista. Se viestii vaihtuvasta ja muuttuvasta naiskuvasta.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Veijo Hietala

Kommentit

Jos tämä Tuksu on syntynyt uskovaiseen perheeseen ja uskoo Jumalaan niin ei se tee siitä uskovaista eikä kukaan harras uskovainen strippaa eikä näyttele persettänsä eikä mene pornofilmeihin.Tämä Tuksu on kaikkia muuta kun fiksu.Ei osaa tanssia vaan on kun rautatango jota yritetään vääntää väkisin kieroon eikä osaa laulaa ja kaukana kauniista naisesta.Kyllä se jota tätäkin Tuksua menee kattomaan niin menee rahat hukkaan.Mitään sanomaton wannabe julkkis,samaa maata Martinan kanssa

Huhhuijaa.

Suomalaisten perusmotiiveihin kuuluu sanoa heti ensimmäisenä, että ihmiset on mustasukkaisia jostain. Ilmeisesti ei vain muuta keksitä. Kuka olisi mistään mustasukkainen kun kyse tulee näin naurettavan epästabiileihin yksilöihin, joista voi kyllä repiä huumoria sen vakavammin asiaa ottamatta.

Mutta joidenkin täällä on aika helvetin vaikea ymmärtää, kuinka paljon voi ottaa päähän, että tuollainen hahmo ylipäätään roikkuu minkäänlaisissa median uutisotsikoissa. Aivan täysin turhanpäiväinen tyyppi, kertoo hyvin ylipäätään suomen median uutisoinnista, ja kuinka turhanpäiväisiä ihmiset on.

Tämä ihminen suorastaan v*tuttaa, koska on jo niin tyhmä, että ei ketään oikeasti voi jaksaa kiinnostaa. Se on sama kun tekis vammasista pilaa, kun ei ne itse tajua olevansa sellaisia kun on. Tässä media tekee vähä-älyisestä pilaa, toisen sitä ymmärtämättä ja olettamalla että itsellä menee todella hyvin ja lujaa.

On olemassa tyhmyyttä, ja vähä-älyisyyden rajan ylittävää tyhmyyttä jota tää Tuksu edustaa. Ei se tuo ”professori” nyt oikein tajunnu hommaa.

Minkähän takia teidän pitää sitten lukea noita juttuja Tuksusta, jos niin koville ottaa. Mikähän tää Samikin on joka kerää adressia, että Tuksu pois Suomesta. Hankkikaa oma elämä, eipä tuo nainen ole ainakaan mun eläämäni vaikeuttanut millään tavalla. Kyllä täytyy ihmisella olla pienet piirit että joku tyyppi lehden sivuilla voi noin vituttaa. Te taidatte olla niitä’ samoja hölmöjä jotka tilaa jonkun 7 päivää juoru lehden. Ei ole tainnut koulunpenkillä istuminen onnistua:)

”Hän on myös notkeavartaloinen tanssija ja taitava tanssinopettaja ja koreografi. Hän on nykyään myös ammattilaulaja, mille antaa hyvän pohjan sujuva pianonsoittotaito. Johannan rehellisestä ja kannustavasta asenteesta ovat saaneet nauttia hyvinkin monet hänen lähimmäisistään.”

kaikki eivät myöskään tiedä että: tuksu on uinut suomenlahden yli ennätysaikaan, saa aina golfissa hole-in-onen ja säveltänyt lukuisia sinfonioita

Ja Johannahan on kielitaitoinen, edustava yritysjohtaja. Useille nuorille tytöille hän on tarjonnut työllistymismahdollisuuden ja uran alalla. Lisäksi hänellä on ns. street smartia ja loistava tyylitaju mm. pukeutumisen suhteen. Vaikeinakin taloudellisina hetkinä on hän luotsannut varmoin ottein edustamaansa yritystä.

Hän on myös notkeavartaloinen tanssija ja taitava tanssinopettaja ja koreografi. Hän on nykyään myös ammattilaulaja, mille antaa hyvän pohjan sujuva pianonsoittotaito. Johannan rehellisestä ja kannustavasta asenteesta ovat saaneet nauttia hyvinkin monet hänen lähimmäisistään.
http://www.crap.fi/cat/Johanna%20Tukiainen

En minäkään ymmärrä tuota haukkumis juttua yhtään mut sellasia me suomalaiset kait sitten ollaan… Menkää peilin eteen vähän aikaa seisomaan

Minulla on oikeus puolustaa itseäni näillä haukkupalstoilla,sittäs saitte

Kuulepas nyt ” Johanna fani” kommentissa nro 9. Jos Jossu on syvästi,uskova, kristitty, hän ei sääli ja naura samaan aikaan kenellekään. Oikea kristitty tuntee empatiaa, mutta ei naureskele kenellekään. Jossulla sitä paitsi ei ole syytä nauruun, hän on säälittävä loinen ja kohta ei makusumiestä tälle ”uskovalle kristitylle stripparille” enää löydy. Mitä jää jäljelle, sossun rahatko?

jos itelläni ois vihatun imago niin yrittäisin kaikkeni päästäkseni siitä eroon tai sitten pyrkisin eroon julkisuudesta,
tuksunkin kandee pyrkii siitä eroon ennenkuin joku tai jotkut oikeesti alkaa kadulla syljeskeleen päin näköä tai viskoon kananmunilla. ei se o kannattavaa olla julkkis jota kaikki muut vihaa. se o täysin hyödytön asia.
ehkä kandeis mediatohtorinkin vetää pussipäähään ku astelee ulos ettei kukaan tunnista=)

Kiva ku jossupossu käy ite kehumassa itteensä täällä 😀 KUINKA SÄÄLITTÄVÄÄ SE ON? :DD

Kaikkia tyrkkyjä vihataan koska ihmisiä v..uttaa kun jotkut oikeasti tyhjäntoimittajat tunkee naamaansa, yleensä karseeta, joka paikkaan ja kuvittelevat olevansa muiden yläpuolella 15min paskajulkisuudellaan.

Mitä nautintoa te sairaat ihmiset saatte Johannan haukumisesta????? Johanna syvästi uskovana kristittynä ihmisenä säälii teitä ja nauraa teille!!!! Ei teitä voi kukaan ottaa vakavasti!!!!

Ei suinkaan kukaan Johannaa varsinaisesti vihaa? Tai no, ehkä muutama huijattupuijattu tanssijatyttönen ja muutama ”bestis”, jotka on julkisesti haukuttu. Ehkä muutama keikkajärjestäjä (mm. Järvinen, joka ryhdyttyään manageriksi on tehnytkin hyvää työtä tuhotessaan ”suojattinsa” mainetta vihapäissään?). Ike ehkä ja sen muija ja kaverit (niitäkin on, onhan?). Sitten ne taaksejääneet miesystävät. No kertyyhän noita nyt jonkin verran kuitenkin…

Kyllä Hietala osui taas asian ytimeen! Ihmetellen olen seurannut tätä Tukiaisen päälle netissä kaadettavaa sontaa, vaikka itse en mikään ”Tuksu-fani ”ole. Jos yksi ihminen onnistuu aiheuttamaan näin paljon negatiivisia kannanottoja, niin mietin, onko kyse loppujen lopuksi kommentoijien omasta ahdistuksesta/kateudesta/muuten vaan paskasta fiiliksestä jota saadaan purettua hetkeksi haukkumalla/päivittelemällä Tuksun toilailuja…jokainen tyylillään.

Mielestäni Tuksu on sisäistänyt hienosti käsitteen ”all publicity is good publicity eli ”puhutaan mitä puhutaan, kunhan puhutaan”…vai oliko se että ”koirat haukkuu ja karavaani kulkee =)..?

no lol johanna on ruma, ei osaa tanssia, ei oo tyylintajua eikä sitä järkeekää hääppösesti löydy… Paljon kivempi ois kun taas Matista ja Mervistä puhuttais, kuinka ne kaatu yhdessä puskaan yms… no mutta linkitänpä tähä pari kuvaa johannan tyylitajusta… http://www.crap.fi/cat/Johanna%20Tukiainen

Ja Johannahan on kielitaitoinen, edustava yritysjohtaja. Useille nuorille tytöille hän on tarjonnut työllistymismahdollisuuden ja uran alalla. Lisäksi hänellä on ns. street smartia ja loistava tyylitaju mm. pukeutumisen suhteen. Vaikeinakin taloudellisina hetkinä on hän luotsannut varmoin ottein edustamaansa yritystä.

Hän on myös notkeavartaloinen tanssija ja taitava tanssinopettaja ja koreografi. Hän on nykyään myös ammattilaulaja, mille antaa hyvän pohjan sujuva pianonsoittotaito. Johannan rehellisestä ja kannustavasta asenteesta ovat saaneet nauttia hyvinkin monet hänen lähimmäisistään.

Johannaa vihataan, koska ihmiset ovat kateellisia hänelle niin monista asioista, joita heillä itsellään ei ole eikä koskaan tle olemaankaan! Tämä on fakta! Johanna on kaunis nuori nainen, muodokas blondi, jolla on lahjoja monelle eri alalle ja tätä ei kateuden luvatussa maassa Suomessa koskaan anneta anteeksi etenkään jos sattuu olemaan nainen! Johannan vastoin käymiset ovat kaunaisten eri lehtien toimesta aiheutettuja mukaskandaaleja, mutta oikeasti täysin keksittyjä! Johannalla on voimaa ja uskallusta ja tästä syystä kunnioitan Johannaa todella paljon ja arvostan häntä ja myös hänen vahvaa uskoaan, jolla hän selviytyy vaikka mistä!!!!

Tyhmä se ainakin on kuin SAAPAS. Eikä kauheesti kiinnosta jos loppuis uutiset kyseisestä naisesta kokonaankin.

Oma kommentti