Tämän takia Tenavatähti sortui päihteisiin ja linnakierteeseen!

Leif LindgrenTenavatähtenä 90-luvulla tunnetuksi tullut romanipoika Leif Lindgren on avautunut myöhemmistä vaiheistaan maaliskuun Hymyssä. Liljankukalla suomalaisten sydämiin laulanut Leif sortui kymmeneksi vuodeksi päihteisiin ja joutui pari kertaa vankilaankin.

Lue uskoon tulleen kolmekymppisen laulajan koskettava tilitys tuoreesta Hymy-lehdestä.

-Olin ajatellut elämäni liian valmiiksi. Ehkä se irtiotto tapahtui juuri sen takia. Piti nähdä ja kokea maailmaa, joka oli jäänyt kokematta. Kun lähti kiltistä ympäristöstä, piti kokeilla kaikkea, mitä tuli vastaan. Eikä sitä osannut ajatella, että jäisi koukkuun. Sitä kokeilikin sitten litran mitalla, Leif kertoo Hymyssä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tenavatähti, Leif Lindgren

Kommentit

Niin mikäs tämän jutun sisältö nyt sitten on? Mustalainen vankilassa? Onpa erityisen harvinaista…

Kyllä kai heimolaiset ovat huolehtineet tenavatähdelle kansaneläkkeen työkyvyttömyyseläkkeen?

Tyhmät ihmiset jotka kiinnittävät huomion ainoastaan siihen että Leif on romani. Miettisitte mikä tämän uutisen sisältö on.

Vai ihan sen takia kun ei oo tullu koklattua? Oiskohan vaan että yhteisö tekee kaltaisekseen… Ainoa millä sä pääset irti yhteisön vallasta, on juuri tuo ”uskoon tuleminen”… Mannet on manneja ja ne ei siitä muutu…

Tyypillinen sellainen…
Sensuuri vei ihmisryhmän nimen.

kuka on leifi tenama tahti. en ole nahny muta ei ole nourin nakonen . ehka voisi mena senior bb talon . jos on joku star oikasti

Oma kommentti