Tämän takia Tony Halmeen kirjaa odotettiin!

Tony HalmeTony Halmeen kustantaja Revontuli Oy odotti innolla miehen uusinta hengentuotetta. Tämä kävi ilmi Hymy-lehden joulukuun numerossa julkaistusta Tony Halmeen viimeisestä haastattelusta. Hymy haastatteli juttuun myös Revontuli Oy:n kustantajaa, Tapio Anttilaa.

-Tony on lupaillut kirjaa vähän joka jouluksi, mutta hän eivastaa soittoihimme tai soittopyyntöihimme, Anttila totesi.

Ei ihme, että kirjaa toivottiin pian markkinoille. Halmeen edelliset kirjat Jumala armahtaa, minä en, Tuomiopäivä, Viikingin voimaopas sekä Kovan päivän ilta ovat olleet myyntiennätyksiä. Niitä on myyty yhteensä yli 80 000 kappaletta.

-Kysyntää on koko ajan. Ilmeisesti kysyntä kasvaa, kun kirjailija töppäilee julkisuudessa, Anttila lausahti Halmeen huumekohun jälkimainingeissa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tony Halme, Tapio Anttila

Kommentit

kyllä toni oli uskomaton tyyppi, ja hieno ihminen! katko mieheltä molemmat kädet kun näki että oli raiskaus yritys menossa.. olis katkassu molemmat jalatkin, mut sillä oli kaveri mukana, niin sitäkin piti rankaista kovalla kädellä!!

kyllä tonyn tapaiselle miehelle tilaus oli,harmillista että kova elämä vei miehen ja miehen mielen osittain etuajassa, vielä olisi ollut paljon sanottavaa,pahoittelut omaisille ja voimia kun luette kaikenmaailman tietämättömien lapsellisia kommentteja. siunausta tuonpuoleiseen tonylle.

Kuulehan EVVK, sinä räkäaivo olet itse häpeätahra, jos noin voit ilmaista ajatuksesi kuolleesta henkilöstä.
Tonissa oli paljon hyviä ominaisuuksia. Muistelkaamme niitä.

Lepää rauhassa Tony. Olit hieno ihminen, puolustit naisia ja lapsia..voimia läheisille.

Nyt on tainnu viimeinki ”halmeen miekka tylsistyä lopullisesti”

Oma kommentti