Tämän tuomion Tuksu sai tämänpäiväisillä käräjillä

Kohukaunotar Johanna Tukiaista syytettiin eläinsuojelurikoksesta ja hänelle vaadittiin eläintenpitokieltoa. Sakoilla selvittiin, kerrottiin tänään Hymylle Helsingin käräjäoikeudesta.

Tukiainen sai tuomion lopulta vain eläinsuojelurikkomuksesta. Se on lievempi kuin eläinsuojelurikos.

Näin ollen hän saa myös pitää kolme pientä koiraansa.

Tukiaiselle tuli maksettavaksi 20 päiväsakkoa, yhteensä 120 euroa.

Oikeus totesi päätöksessään, että Tukiainen oli laiminlyönyt eläintensä hoitoa, eikä ollut ulkoiluttanut näitä, jonka vuoksi asunnossa oli jätöksiä.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen, eläimet, tuomio, eläinsuojelu, koirat, oikeus, sakot

Kommentit

Tuksu ei voittanut VAAN TUOMITTIIN SAKKOIHIN… Tässä käy ilmi tuon ihmisen vääristynyt maailman katsomus. Hänet tuomittiin ,samoin kotinsa likaisuudesta ,eläinten ulosteista jne… Empä hyppisi riemusta jos minun kodistani olisi julkisesti kerrottu miten siivoton se on.. Onhan se tietysti sairaan ihmisen ajatukset erilaisia kuin ns. normaalien.

Miten voi olla noin pienet tulot. Eikö verottaja yhtään rupea ihmettelemään? Sakothan tulevat tulojen mukaan!
Raha tätä sielua liikuttaa, kun ei tuolla revalla enää ole kysyntää. Toivottavasti tuon tulot eivät tule niistä Mummojen kymmenyksistä, joita he hyväuskoisuudessaan ja jumalanpelossaan maksavat taivaspaikastaan!
Verokohtelu pitäis uudistaa näillä uskonnollisilla yhteisöillä. Huijareita siellä pyörii hyväuskoisia rahastamassaa. Tuksu on rahan aina haistanu !

Tuksuhan ei ole omasta mielestään saanut tuomiota, vaan hänen näkemyksensä mukaan syytteet on kumottu.

Nyt on hyvä kuva. Ehkä olisi se stringikuva vielä asiaan kuuluvampi. Kun kyse hygeniasta. Tukiaisella stringit vauhtiraidoilla milloin niitä käyttää?

Oma kommentti