Tämän tuomion Tuksu sai!

Johanna Tukiainen on tänään tuomittu Helsingin käräjäoikeudessa 50:een päiväsakkoon á 6 euroa. Yhteensä maksettavaa Tukiaiselle tuli 300 euroa pahoinpitelystä ja vahingonteosta.

Tuomio tuli kesäkuussa 2010 sattuneesta pahoinpitelystä, jossa Tukiainen oli yksi kolmesta vastaajasta. Asianomistajana oli seurueelle tuntematon nelikymppinen mieshenkilö.

Lisäksi Tukiainen sai 400 euroa sakkoa siitä, ettei saapunut edelliseen oikeudenistuntoon.

Vuoden 2010 syksyllä Tukiainen sai neljä kuukautta ehdollista vankeutta kolmesta pahoinpitelystä ja kahdesta haitanteosta virkamiehille. Tämän rangaistuksen koeaika päättyy vuoden lopussa. Tukiaisella on myös toinen ehdollisen rangaistuksen koeaika meneillään. Hän sai 80 päivän ehdollisen vankeusrangaistuksen rattijuoppoudesta kuluvan vuoden tammikuussa, ja tuolloin koeajaksi määrättiin kaksi vuotta.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Johanna Tukiaisen oikeudenkäynti

Kommentit

Ei Arto-ressukka tainnu ihan tajuta tutustuttuaan tunkeroon, kuinka vihatun ihmisen kanssa se alkoi tekemisiin. Nyt ei sitten meinaa päästä tunkun ahdisteluista pakoon- eron jälkeenkään.

Toivottavasti ei näytäkkään… Sitäpaitsi ketä kiinnostaa sen ihramakkara poimujen alla oleva ”jollaksen syvä” ???

Tuksu ei sentään ole vielä näyttänyt sitä mitä Saana näytti.

Onko joku Herttoniemi / Jollas akselilla? Ehkäpä Hymyn paparazzi 😕 Tuksupuksu on juuri ilmoittanut, että on Julian kanssa Beijingissä, josta lähtee suora lento Los Angelesiin – eli olevansa matkalla sinne. Eilen tosin mainosti, että Julia lähti Tukholmaan joulun viettoon, mutta Tuksulla ei ollut rahaa ja viettää joulun Suomessa kun äiti lähettää rahaa jouluruokiin….Nyt onkin Kiinassa ja matkalla Losiin? Nopeammin – ja halvemmalla – olisi päässyt Losiin Suomesta esim. Lontoon tai Amsterdamin kautta.

J. on todella Suomen intelligentsiaa. Hänessä yhdistyy kauneus, hoikkuus, varakkuus, vaatimattomuus, sivistys, jumalainen lauluääni ja korkeatasoinen tanssitaito. Tosin myös lievä alakuloisuus, koska kukaan muu ei huomaa noita em. piirteitä ja ominaisuuksia.

Tukiainen Johanna vaan ei tajuu.Jumala rankaisee vielä.

Kun tunkille luetaan näitä tuomioita, niin EIKÖ se sittenkäään tajua tehneensä MITÄÄN VÄÄRIN ??????????

Niinpä ja Kiiralla on arvostettu URA, mitä punkeroisella ei koskaan ole ollut- eikä tulekkaan olemaan (millään alalla!).

En tajua miksi yhäti uutisoidaan alkoholisoituneesta ja ylilihavasta Hutsu Tukevaisesta vaikka on kaunis ja lahjakas ja LAIHA Kiira Korpi joka on kiinnostuksen arvoinen.

Päiväsakon määrästä päätellen Tukiainen onkin köyhä ja pienituloinen. 6 € päivässä kun on päiväsakkojen alin luokka.Samapa tuo. Olipa sakko minkä suuruinen hyvänsä, niin maksamatta jää. Se kun ei kuulu Glamour-julkkisten tapoihin. Ei kun ulosmittaukseen entisten jatkoksi.

Ihminen ei näemmä itse juuri tienaa, edes niillä esiintymisillä, ainakaan virallista tuloa. Sen sijaan voi sanoa, että työllistämisvaikutusta on, Tukiainen työllistää poliisia, tuomioistuinta ja Seiskaa. Seiksa myös maksaa jotakin, mutta maksaako tavaroissa,kun ei virallisena tulona niitäkään palkkioita ole verottajan tiedossa. Verottajan kannattaisi myös lukea lehtiä ja tehdä johtopäätöksiä.

Juu, tosi glamuuria- velaksi !!! Tunkero on niin tyhmä, että luulee saavansa kaiken ilmaseksi ja kieroilemalla.

Hah, eikös tuo 6 ekkua ole tosiaan työttömän spugen päiväraha. Jo on glämyyriä elo Jollaksessa. hahahhahahah

Hienoa,että Artsi on päässy eroon tosta narsistisesta ihra-kasasta. Tunkerollehan tää onkin vaikeempaa tajuta, ettei siitä välitä enään ees Artsikaan. Ei Miehet tykkää tollasista tyrkyistä pyrkyreistä.

Kummallista, kuinka tukevainen saa käytää luottokorttia ”maksuvälineenä”, kun se ei maksa laskujaan! Ja kummallista, että kukaan suostuu sen ostaa velaksi.

Ja nää klamöör ravintolat maksaa keikasta rahat käteen, joista valaan pitäisi maksaa veroja, vaan ei maksa.

”- Lähdin takaisin huoneeseen hakemaan tavaroitani ja tässä tuleekin nyt tämä uskomattomin juttu, joka todella tapahtui. Minulla oli punaviinilasi kädessäni, sillä ajattelin juoda siitä loput nopeasti ennenkuin poistun. Arto repi lasin kädestäni väkisin ja iski sillä itse omaan päähänsä!!! Sitten hän alkoi levittelemään verta minuun, valkoiseen nahkatakkiini, hän veti verta myös ympäri päätään ja nauroi samalla demonisesti.”
Taas on demonit liikkeellä. Taitaa tarvita jo manaajaa?

Ensio:

Kyseinen pahoinpitely tapahtui vuonna 2010 jo ennen tämän hetkistä koeaikaa. Tunkin tänä vuonna (eli koeajalla) tehtailemat pahoinpitelyt sun muut käsitellään käräjäoikeudessa vasta ensi keväänä – sitten voidaankin jo odottaa vankeustuomiota.

Päiväsakon rahamäärä määräytyy vähentämällä nettokuukausituloista peruskulutusvähennys 255 euroa ja jakamalla saatu erotus luvulla 60. Päiväsakon alin euromäärä on vähintään 6 euroa. Tukiaisen tulot ovat siis mutasarjaa. Alinta mahdollista luokkaa. Se siitä Glamourista.

Suomenlakia on lukemassa niin monikirjava porukka… ja jos tuomarilla/syytäjällä sattuu oleen hyvä päivä, voi tällaisia lepsuja tuomioita tapahtua. Perseestä kaikki…niin mielivaltaista.

Kyllä on Suomessa laki kohdillaan: olet ehdonalaisessa koeajalla ja pahoinpitelet jonkun, niin saat sakkoja. Häkkiin tuommoiset kuuluisi tai hoitoon.

Just! Lukekoot jokainen mitä lystää, -turhaa valittaa. Meilläpäin vaan on jättihauskaa lukee tunkerois-punkeroisista hauskat ihra-mehukkaat jutut ja NAURAA isolla porukalla vedet silmissä. Tämä jos mikä on arki glamouria:) Hulppeen hauskaa tiistaita sinne teille fiksuille 😉

Millä helevetillä se sitä hevilettiänsä ja kotkan kynsiänsä laittaa???Ja kaiken moaliman kavioitaatiota ja läskin lätkettä, ihmettelen voan?

IHANAA JOHANNA ON YHÄ KESKUUDESSAMME NYT TULI JOULU!!!

NO nyt kun kysyit (nm.miten on) se pullukka voi jopa kuvitella voivansa valittaa hoviin. -mutta kyllä sielläkin(hovissa) nauretaan!

miksi tätä sontaa jatkuvasti ei mitään lehteä voi lukea siellä on aina tuksun naama se teki sitä ja tätä

”Minä en lyönyt Artoa pullolla päähän, vaan Arto löi punaviinilasilla itse itseään!
Posted on 19/12/2011 by Johanna”

Eiks tunkeron pitäis maksaa siitä, eet ees joku lehti suostuu julkaseen sen ala-arvoisia fantasia-satuja?

Te jotka epäilette Tunkin tuloja – tuskin siitä sen firmasta sille itselleen palkkaa riittää maksettavaksi. Tuo 600/kk tulee luultavasti seiskan satuilublogista.

No, seuraavaksi, kun tunkki-pullukka leukii taas glamuuri-illallisillaan ja petsijohnnssoneilla pitää vaan nauraa ressukalle päin näköö ja huomauttaa, etteihän sillä oo ees tuloja. – Eikä Miestä joka maksais ne HIHIIIIII. Eiköhän toi ihra oo jo mokannu niin pahasti, ettei KUKAAN Mies suostu ottaan sitä riesakseen ja elätettäväkseen 😉 😉

Ei todellakaan vaikuta kovin glamööööörituloilta. 🙂 Toivottavasti USA:n suurlähetystö Helsingissä tietää, että Das Johanna on ollut leivättömän pöydän ääressä. Voi olla hankalaa päästä Miajjamiseen kun on merkintöjä rikosrekisterissä. Toivottavasti joku ystävällinen sielu hoitaisi tämän asian. Onhan niissä lähiöpubienkin elämässä glamöööörijä. Jos Das Johanna aikoisi lomailla esim. Dubaissa (tosin…millä rahalla?), niin tuskin UAE:n tulli katsoo suopeasti epämääräisiä lääkkeitä. Niistä kun pitäisi hoitaa ilmoitukset etukäteen yms. Das Johannan aika on jo ohitse. Tämä tunnettu ”ammattitanssija” ei enää pääse töihin ulkomaille. On jo parhaat päivänsä nähnyt.

Missä on ne 3000€ keikkapalkkiot koko syksyltä? Vai meneekö nää sakot joittenkin vanhojen tulotietojen (=0€) mukaan?

Ei ne suuret tulot mutta pienet menot, yleinsä niillä pärjätään, muistakaa lapsukaiset tämä.

Jouhanna on virallisesti tuloton ja varaton. Eli ilmaiset moppauskeikat jatkuu ja kierre syvenee. Kova mimmi olis ottanu kunnon sakot mutta nollatuloilla ei käy edes niin. Pääasia että oikeus edes vähän muisti. Ja samalla tuli julki klamourin elämän hinta. 6e.

älä kehu Jokhi !!
15.5 on tuomion päivä 😀
(vakuutuspetos, vapaudenriisto, kiristys, pahoinpitelyitä monia, monia. JOPA taponyrityskin voi olla )
🙁

Tottakai päiväsakon määrä on 6€ kun ei Tuksulla ole tuloja. Mutta ei se pysty edes tuota sakkoa maksaa kun on…niin, tuloton.

Mutta työ on antoisaa ja viihdyttävää, saa kupin jos toisenkin ottaa siinä työn lomassa….tuollaista työnteon pitäisikin kaikilla olla.

Muahhahaa, siwan kassakin tienaa enemmän. Varattoman perseaukisen päiväsakko 6 €. Niin klämööriä, pitäisköhän ääneen nauraa.

Hymyn toimitus, nyt hommiin ja selvittäkää miten päiväsakko voi olla noin pieni.

Siis Tukiainen on todettu varattomaksi ja tulottomaksi. Mistä ihmeen glamourelämästä tämä nainen höpisee? Haukkuu Artoa loiseläjäksi ja siipeilijäksi ja itse elelee vanhempien ja yhteiskunnan siivellä.

Tuksu ei ilmoita oikeita tulojaan verottajalle, kun kerran kotona on pöytälaatikossa tonneittain rahaa, mutta viralliset tulot ovat olemattomat.

Mites Tuksu näin pienen pväsakon on saanut jos hän viettää glaamuurielämää ja sukanvarressa on varaa pitää 4000e .Kysyn vaan.

joopa joo.. No eipä paljoo joudu ees maksaan. Ulosottoon nekin menee muitten mukana.

Oma kommentti