Tami Tamminen paljastaa uupuneensa: ”Karmea kokemus”

Juhani ”Tami” Tamminen on mukana syksyllä alkavassa Suurin pudottaja -tv-ohjelmassa, jota varten hänen mökkinsä pääterassi on muutettu kuntoilukeitaaksi kuntopyörineen ja penkkipunnerruspenkkeineen.

– Tavoitteena on saada pudotettua painoa kymmenen kiloa. Sen verran on kertynyt kiloja sitten aktiivipelivuosien, jolloin painoni oli noin 92–94 kiloa.

Kilot ovat tulleet vuosien mittaan.

– Kun ajan autolla paljon ja ruokailutavat ovat olleet samat kuin pelivuosina, mutta liikuntaa on tullut huomattavasti vähemmän, kiekkopersoona juttelee Hymyn painetussa lehdessä.

Mitä muuta Tamille kuuluu? Hymy lähti viettämään kesäpäivää hänen mökilleen, ja reportaasin sieltä voit lukea kuvineen kaikkineen painetusta lehdestämme.

Juhani paljastaa jutussa myös mikä on ollut uransa karmivin kokemus. Se on uupumus kymmenisen vuotta sitten. Hän työskenteli tuolloin kaksoisroolissa Vaasan Sportissa päävalmentajana ja toimitusjohtajana.

– Stressi oli aivan järjetön työkuormasta puhumattakaan. Kotini oli koko ajan Turussa, joten palautumisaikakin meni auton ratissa.

Stressiä lisäsi työympäristö. Seura oli velkainen ja puukkoa tuli selkään eri suunnilta.

– Se on ollut tähänastisen elämäni karmivin kokemus. Se iski nuijan lailla, pysäytti ja pakotti pistämään koko ajattelutavan uusiksi.

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Kuvat:Kari Pekonen
Avainsanat: Juhani Tamminen, Tami

Kommentit

Oma kommentti