Tangokuningatar Pirita Niemenmaasta tuli TIS-Pirita!

Tänään julkaistiin uuden Tempparit-kauden parit, jotka lähtevät testaamaan parisuhteensa kestävyyttä ulkomaille kahteen eri leiriin.

Niille, jotka eivät Temptation Island Suomi -suosikkiformaattia tunne kerrottakoon, että lomakohteen resorteihin marssii neljä pariskuntaa, miehet menevät omaan resortiinsa ja naiset omaansa.

Naisia yrittää saada pettämään puolisoaan viinanhuuruisissa bileissä koko joukko komeita ja treenattuja könsikkäitä. Miehille taas kuiskuttelevat upeat seireenit, jotka haluavat rikkoa miesten liitot. Lopuksi nähdään miten käy: pysyykö pari koettelemuksista huolimatta yhdessä.

Tangokuningattereksi vuonna 2019 kruunattu ja myös koronavuodet 2020 ja 2021 hallinnut Pirita Niemenmaa on avautunut Metropoli-sivustolle siitä, että hänen Mikansa on ollut mustasukkaista laatua.

-Kun voitin (tangolaulu)kilpailun, Mika näytti itsestään mustasukkaisia piirteitä. Tein heti selväksi, ettei se käy, koska minulla työ, jossa joudun olemaan paljon pois kotoa. En kykenisi olemaan ihmisen kanssa, joka rajoittaa elämääni, Pirita sanoo ja myöntää:

– Se oli minulle todella raskasta!

Hääsuunnitelmista kysyttäessä Piritta antaa Metropolille oraakkelimaista tietoa:

– No tuota, jos katsotaan tuo kausi ensin ja mietitään sitten, että onko häihin edes mahdollisuutta…

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Piritta Niemenmaa, Temptation Island Suomi, TIS

Kommentit

Oma kommentti