Tangokuninkaalta loppuivat työt – tarttui painepesuriin

Koronakurimuksesta kärsinyt vuoden 2005 tangokuningas Saska Helmikallio, 40, löysi Facebookin kautta päivätöitä. Nyt toiveena on myös uusi musiikkiin liittyvä aluevaltaus uudella imagolla.

Hän kertoo elämästään painetussa Hymyssä Juha Veli Jokisen jutussa.

Kun korona oli kurittanut viihde-elämää vuoden ja vienyt Saska Helmikallion keikat, ajoneuvoasentajaksi aikoinaan valmistunut ex-tangokuningas huhuili Facebookissa nöyränä töitä. Toinen ex-tangokuningas Jaska Mäkynen luki kollegansa huolet. Mäkynen esitteli Saskan musiikkialaa ymmärtävälle omalle pomolleen Reijo Ketolalle, joka pyörittää menestyvää pakkausten kierrätys-, kunnostus- ja puhdistusfirmaa Paketo Oy:tä.

Parikymmentä henkilöä työllistävä yrittäjä palkkasi Saskan heti vuoden alusta firmaansa tuotantotyöntekijäksi. Sinkkumies Saska muutti työviikoiksi pääkaupunkiseudulle ja viihtyy siellä loistavasti.

– Joskus vuonna 2005 on painepesuri ollut viimeksi kädessä, mutta opin nopeasti ja kuntoa löytyy. Nyt pesen 60-80 konttia päivässä, Saska juttelee.

Saska on ilmeisen tyytyväinen hiljaiselon jälkeen tähän säntilliseen arkeensa ja uusiin suunnitelmiin artistina sekä paluusta hiljalleen keikoille, jos kysyntää on. Mies haaveilee myös Euroviisu-karsinnat voittavasta biisistä, jonka saa luvan tehdä Maki Kolehmainen.

– Monet unelmat elämässäni ovat toteutuneet…

Lue koko juttu painetusta lehdestä/näköislehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Euroviisut, Maki Kolehmainen, Saska Helmikallio

Kommentit

Oma kommentti