Kuva: Kari Pekonen

Tangokunkun jännä julkisuuslinjaus: Vaikenee sisarusten lukumäärästä mutta vannoo Halla-ahon nimeen

Hallitseva tangokuningas Johannes Vatjus vaikenee jopa sisarusten lukumäärästä, mutta on sitäkin avoimempi poliittisista mielipiteistään. Hän kertoo äänestäneensä perussuomalaisia ja ihailevansa Jussi Halla-ahoa.

Asia tulee ilmi Hymy-lehden painetun lehden jutusta.

Viime kesänä tangokuninkaaksi valittu Johannes Vatjus, 38, on pitänyt poikkeuksellisen matalaa profiilia yksityiselämästään. Mies puhuu avoimesti ja mielellään musiikista, mutta monesta muusta asiasta hän vaikenee. Heti haastattelun alussa Vatjus tekee tämän harvinaisen selväksi.

-Minua on paljon kysytty politiikkaan, mutta siihen en ole lähtenyt. Ei minulla ole puoluekantaa. Viimeksi olen vaaleissa äänestänyt Perussuomalaisia. Jussi Halla-aho on suuri esikuvani, Vatjus tömäyttää kuitenkin aivan yllättäen.

Miksi?

– Koska hän uskaltaa olla omaa mieltä. Se on niin hieno asia! Arvostan sellaista rehellistä ihmistä. Jos haluat olla suomalainen ja ajatella suomalaisittain asioista, silloin saat myös sanoa mielipiteesi eikä sinua heti syytetä rasistiksi. Sellainen liberaalinen ajattelu on ollut ihan kauheaa, jota Etelä-Suomessa ja joka puolella on ollut. Nyt on hienoa, että siihen on vähän tullut stoppia, Vatjus sanoo.

-Olen sillä lailla tutkimusmatkalla, että haistelen tämän tilanteen, miten tämä menee. Jos minun työni laulajana ei ole tarpeeksi kiinnostava, sitten se saa olla. Lähden sitten takaisin myymään mökkejä ja saunoja. Mulla ei ole mitään hävittävää, entinen huonekaluliikkeen pitäjä tuhahtaa.

Lue tangokunkku Vatjuksen juttu kokonaisuudessaan painetusta Hymystä.

Teksti:Hymyn toimitus, Mika Lahtonen
Avainsanat: julkisuus, Tangokuningas, Perussuomalaiset, Jussi Halla-aho, media, Johannes Vatjus

Kommentit

Oma kommentti