Tangolaulaja kihloihin kaksi kuukautta pahoinpitelystä!

Kaija Lustila ja Jari PuhakkaTangolaulaja Kaija Lustila on kihlautunut seurusteltuaan pari vuotta Bumtsibum-ohjelman pianistinakin tunnetun kapellimestari Jari Puhakan kanssa. Hymyn parin lähipiiristä saaman varman tiedon mukaan kihloja vaihdettiin vuoden vaihtuessa.

Hymy ei tavoittanut asianosaisia kommentoimaan asiaa.

Melko tarkalleen kaksi kuukautta sitten pariskunta oli otsikoissa jouduttuaan välikohtaukseen Tallinnan-laivalla. Tuolloin Lustila perui pahoinpitelyn takia keikkojaan ja joutui tarkistuttamaan itsensä sairaalassa.

Pahoinpitely tapahtui M/S Norlandia-aluksella, jossa Kaijalla oli myös esiintyminen. Käsikähmä käytiin Lustilan ja Puhakan hytissä esiintymisten jälkeen. Poliisi oli vastassa Puhakkaa satamassa.

Tapahtuman jälkeen Puhakka ennätti tiedottamaan julkisuuteen, että asia on sovittu ja pari jatkaa yhteiseloaan. Kaija Lustila ei ole kommentoinut asiaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jari Puhakka, Kaija Lustila

Kommentit

Kommentit tällä sivulla ovat pääsääntöisesti negatiivisia. Lopettakaa hyvät ihmiset pahan lietsominen. Pahat juorut,ja suurelta osin perättömät, saavat nopeat siivet alleen. Jättäkää Kaija ja Jari rauhaan, antakaa heidän jatkaa elämäänsä eteenpäin. Kaija on jalat maassa oleva aikuinen nainen, hän varmasti tietää kenen kanssa elämäänsä jakaa. Kaija tietää parhaiten minkälainen Jari on, Kaija ei elämänkumppanikseen valitse miestä, joka tuottaa hänelle harmia. Olkaamme onnellisia Kaijan ja Jarin onnesta, tätä asiaa viedään eteenpäin. Jokaisen ihmisen kohdalla sattuu ikäviä asioita, mutta niistä ei juruta netissä tai lehdissä.Toivotan Kaijalle ja Jarille onnen täyttämää harmonista elämää!

Ei oo mikää salaisuus enää. Jari vetää alkoa ihan julkisesti ja paljon. Monta keikkaa peruttu ja kotona poliisit käyny useemman kerran. Mustasukkanen alkoholisti!

oiskohan toi muijakin sellainen että alkoholin kanssa ongelmia? kun eikö ne yhdessä ryypännyt siellä laivalla ja sekoilleet…?
mutta kaija se oli silti joka sairaalaan vietiin, toi äijä vietiin pollariasemalle. huhuja liikkuu että äijällä on paha alkkisongelma ja sairaan mustis ja nyrkki kohoaa heti…

Huh, huh. Ei olisi arvannut, että Puhakkakin on väkivaltainen juoppo. Sääli, että nuorempi ja kauniimpi nainen suostuu tuollaiseen alistamiseen ja vielä ns. ”vapaassa” länsimaisessa yhteiskunnassa.

Muistan kun joskus 70-luvun alussa meidän ukko sai kilarit mutsille kun tää oli kipppaillut viiniä ja jättänyt safkat tekemättä. Riitä eteni käsirysyyn ja ukko läimäytti kunnon litsarin mutsin poskeen. Siihen loppui mutsin dokaaminen ja sen jälkeen eivät ole ikinä tapelleet ja nyt kahdeksankymppisinä elävät sulassa sovussa. Että mitäs paskaa se on se ”joka kerran lyö, lyö aina” – älkää uskoko ihan kaikkee!

Puhakkaa pitää alkaa boikotoida. Ainakin minä aion sen tehdä, en mene yhteenkään konserttiin enää, jossa hän on kapellimestarina. Idioottihullu äijä on, joka naista lyö.

Voi, kuinka säälittävää: naista hakataan ja sitten kihlat nimettömiin! Jari väkivaltaohjelma- hoitoon ja Kaija eroon vaan Jarista. Eka lyönnistä kannattaa lähteä ennenkuin on liian myöhäistä. Naiset ovat niin tyhmiä, että uskovat, ettei toinen enää koskaan lyö. PÄINVASTOIN! Kynnys on matalampi lyödä, kun on sen yhden kerran tehnyt. Tiedän sattumoisin, koska olen ollut alalla työssä.

Miksi olet Kaija noin tyhmä, että otat ja menet kihloihin tuollaisen raukkamaisen naisen hakkaajan kanssa? Jari ihan henkii jäykkyyden perikuvaa, joka varmasti kännissä repeää tekemään mitä vaan. Hyi, mikä äijä, kun naista lyö!

Toivon mukaan ette ole seuraava Mervi/Matti-pari tai Tuksu/Arto-pari tai joku muu tappeleva pari. Jätä Kaija hyvän sään aikana ja heti tuollainen naisten hakkaaja. Miksi muuten Jarille on tullut avioero? Ettei vaan olisi….

Jätä Kaija heti alkuun hakkaava Jari, et pysty häntä muuttamaan. Äläkä usko tturhia lässytyksiä rakkaudesta, sitä ei ole olemassakaan, jos liitossa hakataan! Jari, hakeudu hoitoon ensi tilassa juopottelun ja väkivaltaisuuden takia!

Niin, sinusta he ovat nobodyjä. Mutta katso tämän päivän Ilta-Sanomien (tiedäthän lehden) ETUSIVU. Siellä on tämä juttu, jossa kerrotaan tosin Hymy-lehden paljastaneen tämän sopan ensimmäisenä.
Mutta se siitä. Emme ole nobodyjä.

Huoh, ketä kiinnostaa joidenkin nobodyjen keskinäiset kännitappelut?

”Ja kukahan aloitti??? Muijatkin voivat tapella, Silloin AINA ukossa syy?”

No jos ”muija” on tässä tapauksessa se joka on joutunut piipahtamaan sairaalassa niin eiköhän se ole aika päivänselvää, kummassa on vika.

MINÄPÄ ODOTAN UUTISIA ARTISTIARTSISTA JA JOHANONJOHANNASTA

”sootsoot” oletko kenties saanut pakit 🙂
Kaija on upea nainen ja artisti,sen on myös Jari huomannut ! Ei kannata puhua kenenkään juomisista,jos et ole varma.
Onnellista jatkoa Kaija ja Jari !

Kuka kerran lyö,lyö toistekin,se on saletti.Mikäs siinä jos tykkää olla hakattavana.

Aika näyttää,mitä tuleman pitää.Ei kovin hyvältä näyttänyt tuo taannoinen pahoinpitely.Kihlat ei muuta asioita miksikään,toivon parasta,pelkään pahinta…..

Puhakan naamasta näkee jo ettei kyseessä ole mikään rauhallinen MIES.

NYT ASIAAN: KOSKA, RAKAS, ANNAT ANTEEKSI????????????????????????

Se on opllu jo vuosia alkoholisti. Dokaa joka päivä duunin jälkee ja on krapulassa töissä.

kaikki tutut sen tietää. kännissä sitten hakkaa ihmisiä ku selvinpäin ei uskalla.

noniin kaija. oota sitten vaan seuraavaa kertaa kun viinan kanssa ongelmia oleva mustis ukkosi tempaisee sinua lärviin. silloin et voi enää syyttää ketään muuta kuin itseäsi. miten tyhmä voi nainen olla.

Ja kukahan aloitti??? Muijatkin voivat tapella, Silloin AINA ukossa syy?

Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä. Rakkaus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa. Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii.

Kun hakkaa ekan kerran, hakkaa toisenkin kerran…. saikkuja lisää tiedossa.

Et sä 14v sitä tiedä, anna olla. Hakkaa nyt sitä tietsikkapeliis vaan.

ois kiva nähdä tätä puhakkaa joskus baarissa ja jutella vaikka jostain
mitä luulette millainen juttelukumppani puhakka on
juoko puhakka viinaa paljon?

Oma kommentti