Tangomarkkinat palaa kolmen kokonaisen vuoden jälkeen

Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailu vuodelle 2022 on avattu. Koronapandemian vuoksi tapahtumaa ei järjestetty vuosina 2020 ja 2021, joten kun heinäkuussa pistetään jalalla koreasti, peräti kolme kokonaista vuotta on kulunut edellisestä tapahtumasta.

Tänä vuonna valitaan jälleen uudet kuninkaalliset, tangokuningatar ja -kuningas. Viimeksi valitut kuningatar Pirita Niemenmaa ja kuningas Johannes Vatjus ovat päässeet hallitsemaan koko poikkeusajan.

Tänä vuonna Tangomarkkinoilla tullaan kuulemaan niin vanhoja ikivihreitä tangoja kuin uusiakin tangosovituksia sekä iskelmämusiikkia. Vuoden 2022 teemana onkin monipuolisuus.

-Tänä päivänä menestyäkseen artistin tulee olla todella monipuolinen esiintyjä ja ammattilainen monella saralla. Tangokuninkaallisilta vaaditaan monipuolista osaamista niin Tangomarkkinoilla kuin uran luomisessa kilpailun jälkeen. Me Tangomarkkinoilla haluamme tarjota ponnahduslaudan uusille iskelmätaivaan kiintotähdille ja rohkaista tavoittelemaan unelmia, kertoo Seinäjoen Tangomarkkinoiden uusi toimitusjohtaja Pasi Ojala.

Laulukilpailun tuomaristo julkaistaan kevään 2022 aikana. Laulukilpailun finaali on Seinäjoki Areenalla 9.7. ja musiikista vastaa Sami Pitkämön Orkesteri.

Kuvassa Seinäjoen Tangomarkkinoiden pitkäaikainen taiteellinen johtaja Martti Haapamäki

Teksti:Hymyn toimitus, JT Tuomela
Avainsanat: Johannes Vatjus, Pasi Oja, Pirita Niemenmaa, Tangomarkkinat

Kommentit

Oma kommentti