Tangoprinsessa romahti: Yritti itsemurhaa!

gärdström-En osaa selittää, mitä päässäni tapahtui. Äkkiä kaikki oli vain mustaa. Yhtenä päivänä otin vähän enemmän rauhoittavia, kun tuntui, ettei mikään vie ahdistusta pois. Kun olin turruttanut itseni lääkkeillä, mieli ei toiminut selkeästi. Ainoa ajatukseni oli päästä taivaaseen. Kävin lakimiehelläni tekemässä testamentin. Itkin ja kirjoitin lapsille viestin keittiön pöydälle. Soitin hyvälle ystävälleni Lappeenrantaan ja kerroin, että jos minulle tapahtuisi jotain, toivoisin hänen pitävän lapsistani huolta.

-Esitettyäni pyyntöni löin luurin kiinni ja heitin kurkkuuni kourallisen pillereitä. Olen ammatiltani sairaanhoitaja, joten kyllä tiedän, miten homma tehdään. Eräs hyvä ystäväni oli kuitenkin alkanut huolestua ja tuli katsomaan, miten voin. Olin raivoissani ja taisin vähän satuttaakin ystävääni, kun hän esti minua ottamasta lisää lääkkeitä.

Näin kertoo julkisuudesta tuttu tangoprinsessa Susanna Gärdström, joka erosi juuri aviomiehestään. Mies lähti, ja se sai tangoprinsessan romahtamaan.

Lue koko koskettava tarina elokuun Hymy-lehdestä.

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: angoprinsessa, itsemurha, lääkkeet, Susanna Gärdström

Kommentit

HYVÄ SUSANNA ETTÄ TULIT JULKISUUTEEN. ÄLÄ VÄLITÄ NÄISTÄ EPÄONNISTUJISTA.

Kannaattaako semmosen miehen perään itkeä, eikös sillä ollu suhteita potilaisiin aikaisemmin.

Vaihda jo levyä sinäkin.
Samaa vanhaa juttua jauhat kerrasta toiseen. Et ole ainoa keneltä mies on lähtenyt toisen matkaan. Muistelen lukeneeni,että tämä oli jo toinen mies sinulta,joka toisen matkaan lähti, joten olisikohan sinussa petraamisen varaa,ettei kolmaskin mies karkaisi.

Yksi niistä turhimmasta päästä olevista julkuista. On jo kaikki näytetty ja koettu, jotain pitää keksiä.

Susanna Gärdströmin ikävään yksityiselämän vaiheeseen mitenkään puuttumatta totean, että harvalla tangokuninkaallisella on hänenkaltaisensa ääni. Todella karismaattinen!

voimia sinulle susanna.
olet aivan ihana ja aito ihminen.
odotan kunnes taas tavataan tähdessä.

Milläs Sussu meinaa seuraavaksi pyrkiä lehtien palstoille, kun uskoonkin hän on jo käsittääkseni tullut?

Minulla on ollut tästä julkkiksesta toisenlainen kuva; ollut niitä rymyämisuutisia aiemmin. Tämän jutun jälkeen muutan mielipiteeni. Hyvä että kerroit asiasta julkisuuteen.

Susanna Gärdström, avoin tilityksesi liippaa minuakin todella läheltä, sillä menetin mieheni toiselle naiselle hiljattain. Voisimmepa istua alas ja keskustella keskenämme, meillä olisi varmaan paljon jaettavaa.
Toivon sinulle tsemppiä kaikesta huolimatta.
Muista, että aurinko paistaa AINA, vaikka nyt ei siltä tuntuisikaan. Elämä on ihmellinen asia. Se kyllä kantaa! Anna sen kantaa!

Kiitos Susanna että olet rohkea ja kerrot avoimesti asioista. Meitä on monta, joita masennus koskee!

Oma kommentti