Tanja Karpela tuohtui!

Keskusteluun on noussut jälleen petopolitiikka. Tanja Karpela kirjoittaa blogissaan olevansa eri mieltä maa- ja metsätalousministeriön kanssa myönnettävistä kaatolupien suuresta määrästä.

-Samaa ajattelutapaa käyttäen meidän siis tulisi poistaa liikenteestä kaikki autot, jotta ei enää olisi auto-onnettomuuksia ja ihmiset eivät voisi enää ajaa ylinopeutta. Moottoripyörätkin pitäisi näin ollen kaikki poistaa tien päältä, jotta niillä ei voisi kukaan satuttaa itseään tai toista. Lentokoneet pitäisi poistaa, jotta terroristit eivät voisi enää mahdollisesti kaapata koneita. Tällainen on hölmöläisen tapa ajatella asioita ja tätä tapaa käytetään nyt kaatolupien ylimitoituksen perusteena, Tanja suomii.

Tuohtunut Karpela moittii ministeriötä myös siitä, että ministeriö ei maininnut tiedotteessaan sähköistetyistä aidoista tai lippusiimasta. Siksipä hän kehottaakin ministeriötä harkitsemaan ja katsomaan asiaa laajemmalla perspektiivillä.

-Kannattaa myös muistaa, että suurpetomme työllistävät meillä Suomessa ja juuri niillä alueilla, joilla työllistyminen on hankalaa. Suomi on nimittäin yksi Euroopan johtavista luontomatkailumaista juuri suurpetojensa ansiosta. Mitä tapahtuu näille yrittäjille, jos suurpetomme, kuten susi, hävitetään maastamme kokonaan? Ministeriön kannattaisi pohtia ylimitoitetun kaatolupapäätöksensä vaikutuksia myös näiden yrittäjien kannalta.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: kaatoluvat, maa- ja metsätalousministeriö, Tanja Karpela

Kommentit

Eiks ne siellä Lieksassa osaakkin tehä sen susien ”molotohvin coktailin” kaupasta ostetulla verellä kyllätestystä superlon patjan kappaleesta, joka puristetaan tiiviiksi ja pakastetaan, sulaessaan suden suolistossa voi superlon aiheuttaa kuolemaan johtavia hankaluuksia. Luin joskus lehdistä tälläisestä inhimillisestä onnettomuudesta 🙂

Kyllä on hyvä huudella kehäkolmosen sisäsäpuolelta;)
Tanja voisi tulla nukuttamaan vauvaansa täällä Lieksan raikkaassa ulkoilmassa!

Tanjan raivonpuuskassa kiteytyy hienosti hänen älykkyytensä. Jutun taso on kuin alakoululaisen lapsen ja päättelyky muistuttaa lähinnä blondimissiä… ai mutta mikäs se Tanja todellisuudessa olikaan? Ei ainakaan kansantaloustieteen proffa, joten joku missitypy kai varmaan 😉

Oma kommentti