Tanssii tähtien kanssa Rosa Meriläinen: ”Iloitkaa vittuvoimasta!”

Rosa Meriläinen, Liisa HuhtaTanssii tähtien kanssa -ohjelmassa kyynelehtinyt ja herkän puolensa näyttänyt Rosa Meriläinen esiintyy huhtikuun Hymy-lehdessä hieman toisenlaisissa tunnelmissa.

-Iloitkaa vittuvoimasta. Asenne saisi olla se, että vittu haisee hyvältä. En silti tarkoita sitä, että naisten pitäisi järjestää ryhmäsessioita, joissa tutkiskellaan omaa vittua, puhelee ex-kansanedustaja aivan vakavalla naamalla.

Siis mitä?

Kommentit liittyvät Hymyssä olevaan Liisa Huhdan ja Rosa Meriläisen yhteishaastatteluun. Parivaljakko kirjoitti äskettäin feminismistä kirjan, jota lukiessaan moni mieskin punastelee.

Rosasta tuli sanojensa mukaan feministi yliopistoaikoina. Hän on kokenut aina perinteiset sukupuoliroolit kahlitseviksi.

-Jos olen yrittänyt olla hiljaa ja siivosti, olen vähintäänkin pieraissut, Rosa nauraa.

Lue huhtikuun Hymystä Rosan tuuletukset, jos uskallat!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Liisa Huhta, Rosa Meriläinen, Tanssii tähtien kanssa

Kommentit

Juuri näillä ansioillako Rosa oli eduskunnassa. Pierasemallahan sitä Suomen oloja parennetaan. Ketä hyödyttää tuollainen. Naisten asioitako parantaa vitusta puhuminen. Kyllä siihen tarvitaa paljon muuta. Niin lapsellista, niin lapsellista. Feministi muka!

Hieno mies tämä Rosa! Saisivat muutkin kansanedustajat ryhtyä puhumaan asioista suoraselkäisesti eikä poliitikkomaisesti kierrellen kuin käärme. Pilvi-Rosa puhuu asiaa ja oikealla REHELLISELLÄ asenteella.

Menkäähän itseenne te, jotka äänestätte puolueen tai pärstäkertoimen perusteella. Joku ne Astrid Thorsit, Suvi Lindénit ja muut PASKANPUHUJAT on sinne eduskuntaan ÄÄNESTÄNYT.

Taitaapa olla sitä Vihreiden edustamaa virallista linjaa? Kukakohan noita pellejä äänestää eduskuntaan?

Jaaha, Someone11 pätee asialla, josta ei näytä tietävän mitään. Luitko itsekään tuota Wikipedian artikkelia?

”Homoseksuaalisuus ei myöskään ole millään lailla vahingollinen itse yksilölle, tai ympärilläolevalle.”

Kuten ei pedofiliakaan (wikistä): ”Pedofilia ei aina johda lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön tai raiskaukseen. Osalla pedofiileistä häiriö jää mielikuvien ja seksifantasioiden tasolle, eikä tekoihin ryhdytä lainkaan.”

Pedofilia on lääketieteellinen termi, sen sairastaminen ei ole laitonta. Tämä sekoitetaan valitettavan usein (myös mediassa) lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, joka on lakitermi ja tekona laiton.

Kun alkaa pätemään, niin kannattaa ensin tarkistaa faktat.

On toi niin tuttua juttua Roosalta etten yhtään ylläty! En paljoa yllättyisi jos hän menisi esittelemään julkisesti vaikka johonkin torille tavaraansa! Meinaa tässä nauruun tukehtua. Vai ehkä pitäisi itkeä nykysuomen täysin luhistumassa olevaa moraalia.Voi Roosa reppanaa ja hänen ylpeilyn aihettaan, sääliksi käy.

Iloitse kuule ihan omastas vaan ja jätä muiden vitut rauhaan, kiitos.

Hammaslääkärikään ei tekisi noin keltavinohampaiselle pahaa. Mahtaa röökata ketjussa?

Olen paljon onnellisempi kun en tällaisia lehtiä lue, masentaa nähdä kuinka typeriä asioita ihmiset ovat valmiita suustaan päästämään saadakseen huomiota ja shokeeratakseen kanssaeäjiään. Sitten vielä on tämä porukka, jotka paisuttelevat lööpeillä joka sanomista. Lopettakaa tällaisen roskan lukeminen, se ei ole loppujen lopuksi edes viihdyttävää se vain sulattaa aivot.

Rosa Meriläinen vaikuttaa olevan enemmänkin telaketjulesbo kuin feministi kun päästelee tuollaisia aivopieruja. Tämä on taas vain yksi esimerkki huomionkipeydestä, eikö Susan ”Ruususesta” saatu jo tarpeeksi hupia. Ruusuja siellä ja täällä.

Ei helvetti mitä juttua taas kommenteissa 😀 huomaa, että jollain on sivistyksessä huomattavia aukkoja. Ensinnäkin Lasse W voisi kaivaa lääketieteellisiä kirjoja esiin ja tarkistaa sieltä, onko homoseksuaalisuus ja pedofilia tosissaan verrattavissa. Josset omista/jaksa kirjastosta lainata niin tsekkaappa esim Wikipediasta sanalla ”Homoseksuaalisuus” ja tässä pedofiliasta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Pedofilia
Kuten linkeistä voi todeta, pedofilia on laitonta ja tuomittavaa. Pedofiliassa käytetään hyväksi avutonta lasta. Homoseksuaalisuus taas ei liity sairauteen tai hyväksikäyttöön, vaan se on normaali, heterouteen verrattava asia. Kaksi aikuista homomiestä jotka yhteisymmärryksessä seurustelevat, eivätkä tee toiselle pahaa on aikalailla eri asia kuin pedofilia.
Homoseksuaalisuus ei myöskään ole millään lailla vahingollinen itse yksilölle, tai ympärilläolevalle.

”Taitaa olla Hymylehden yksi päätavoitteista saada suomen kansan käännytettyä tajuamaan että kaikki tuo saasta ja epänormaalit kieroutuneet seksitavat”
Mikä on normaalia? Voiko kaksi heteroa harrastaa keskenään anaaliseksiä mielestäsi? Vai onko seksi sinulle pelkkää lähetyssaarnaajaa? Miten homous eroaa tästä? Ja newsflash sinulle: Se on normaalia, hyväksyt sen tai et.

Ei voi kaikilta vaatia edes alkeellisimpiakaan käytöstapoja. Ala-arvoisten höpötysten sanomatta jättäminen on kanssaihmisten kunnioittamista, kaikki eivät sitä toki ymmärrä.

Suomessa on sananvapus. Hymy on räväkkä lehti. Ollut jo 50 vuotta. Menkää muualle, ellei kelpaa.

Millä ihmeen oikeudella kukaan voi vaatia mitä toinen voi ja saa sanoa? Kuvitellaampa, että jos maailma olisi sellainen, että vitusta puhuminen, homostelu ja lesbostelu on vallitseva käytäntö. Silloin umpimoralistien haikailema siivosti heterotyylillä oleminen on perverssiä ja kaikki mitä ne suustaan ja kynästään päästää on ihan kauheeta jne…tuntuisiko silloin ahdistavalta olla ”normaali”???? nim. antaa kaikkien kukkien kukkia

Silmää auki vaan ”URPO!”, niin ehkä huomaat, että täällä on kyllä Rosaa kritisoitu.

Aivan kuin lastentarhasta, no, kai se on hyväksyttävä, että joistakin on vain niin hurjaa, kun uskaltaa sanoa ”vittu” julkisesti. Jo alle 5-vuotiasta on jännää, kun uskaltaa sanoa pimppi ja pippeli… Jotain tapoja odottaisin kuitenkin aikuiselta ihmiseltä.

Ei kai se ole ansiokkaan Hymy-lehden vika, jos se kertoo ajan ilmiöistä ihmisten suulla. Jos ex-kansanedustaja puhuu tuollaisia, niin eiköhän sen peitsen pitäisi suuntautua lehden sijasta Meriläiseen itseensä.

Taidat olla niitä, jotka ampuvat kyyhkyn, kun viesti ei ole mieluinen. URPO!

Haloo moralistit,kerrankin joku sanoo miten asiat on ja puhuu niiden oikeilla nimillä.Miks vittu on tabu,sitä kun myydäänkin kaduilla ja turuilla ihan julkisesti.Monet”onnellisessa”liitossa olevat miehetkin.Naiset,levittäkää reva ja iloitkaa siitä.

Onko tämä olevinaan hauskaa, ironiaa, sarkasmia, vai mitä? Typerä henkilö, typerät puheet ja tuollainen on joskus edustanut kansaa. No, sitä kai kansa saa, mitä tilaa. Hyi, saippualla pitäisi suu pestä. Kai lapsensakin ensimmäinen sana on ollut vXXXu, kun sitä äitikin viljelee.

Oma kommentti