Tanssija tippui, Lola järkyttyi

Lola WallinkoskiLola’s Pussycats -ryhmän tanssija joutui yllättävään vaaratilanteeseen Helsingissä.

– Innokkaat tanssijat loikkivat lavalle, mutta sen kiinnitykset pettivät ja tanssija iskeytyi ryminällä lavan reunaan pudoten lopulta maahan. Ryhmän pomo Lola Wallinkoski järkyttyi tilanteesta, josta onneksi selvittiin nilkan venähdyksellä, Hymylle juorutaan.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Lola Wallinkoski, Lola´s Pussycats

Kommentit

Joo ei Lola ole ihana vaan siksi että hän on tumma.Hän on tumma mutta tummaksi ei mikään kayúnotar, silikonitkin otti vaikka kiloja on omasta trakaa.Olen tumma ,mutta sammakkosuu Lola on.Tanssijana hän on elementissään ja osaa tanssimisen, se on selvä se.

minkä takia tollasestakin revitään juttu? lola tiputtaa banaanin ja soittaa samantien hymylle. tuo helvetin tanssiryhmäkin voitaisiin lopettaa, ei ne osaa edes mitään. olisin tuollekin tapahtumalle nauranut, jos oisin paikalla sattunu olemaan.

lola toivon sulle ja perheellesi kaikkea hyvää ja jumalan siunausta ,
LOLA OLET NIIN HIENO NAINEN ETTÄ MONET NAISET ON SULLE TOSI KATEELLISIA , OLE EDELLEENKIN YLPEÄ ITSESTÄS ,OLET AINUTLAATUINEN,OLEN ITSE AINA IHAILLUT LOLA SUN KAUNEUTTAS ,JA SINUSAT NÄKYY ETTET OLE SISIMÄLTÄSIKÄÄN MIKÄÄ ONTTO IHMINEN , KAIKESTA PAHAN SUOPAISTEN JUORUISTA HUOLIMATTA LUOTA ITSEESI ,OLET PARAS ,TV ERÄS TUMMA NAINEN

Olen aina inhonnut Lolaa. Sammakkosuu, joka laukoo ajattelematta kaikkea. MItä mieltä muut ovat?

Onneksi selvittiin vain nilkan venähdykselle, eväät olisivat olleet pahempaankin.

Oma kommentti