Tapani Kansan vaimo haukkui median: ”Julkaiskaa omat mokanne!”

Tapani Kansan vaimona tunnettu Nina af Enehjelm tykittää blogissaan mediaa. Hän arvostelee uusimmassa kirjoituksessaan tiedotusvälineitä kansanedustaja Marja Tiuran sotkemisesta Nova Group -skandaaliin. Enehjelmin mukaan toimittajat ovat synnyttäneet mielikuvan siitä, että Tiuralla olisi jotain tekemistä asian kanssa, mikä ei pidä paikkaansa.

-Pääasia, että synnytetään lukijoille mielikuva… Tämä onkin monessa toimituksessa suurempi arvo kuin esittää asiat totuudenmukaisemmin. Totuus kun ei yleensä ole yhtä hätkähdyttävä kuin mitä isot lehtiotsikot antavat ymmärtää, Enehjelm kirjoittaa blogissaan ja suomii lehtimoraalia lisää:

-Kunpa lehdet julkaisisivat juttusarjan omista mokistaan, liioitteluistaan ja vääristymistään sekä kainalojuttuna repparin siitä, miten paljon vahinkoa kaiken maailman liioitellut roskajutut ovat ihmisille aiheuttaneet. Skuuppijuttuja tästä aiheesta riittäisi vähintään vuodeksi eteenpäin! Miettikää: joka päivä uusi, järisyttävä uutinen median mokista ja mokien aiheuttamista tragedioista!
Kyllä saisivat lukijat kerrassaan ihmetellä median hämäriä toimintatapoja!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tapani Kansa, Marja Tiura, Nina af Enehjelm

Kommentit

En tiiä onko kestitty novan rahoilla, mutta täyttä asiaa tuossa lukee. Ite en nykyään ysko puoliakaan mitä lehissä lukee, ainakaan politiikasta..

Vaimoksi tituleerataan ex-avovaimoa. Eihän Nina ja Tapsa naimisissa ole olleet.

eikös tekstin kirjoittanutta henkilöä ole kanssa kestitty novan rahoilla??

Oma kommentti