© Kari Pekonen

Tapio Suominen hiljentyi – viimeinen viesti oli tällainen

Supersuosittu urheiluselostaja Tapio Suominen sai potkut Yleltä pari päivää sitten. Kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivä toimittaja avautui viimeaikaisissa sosiaalisen median postauksissaan siitä, että häneen olisi jälleen iskenyt maaninen vaihe.

Nyt Tapio on hiljentynyt. Hän ehti pyytää useissa viimeaikaisissa twiiteissään anteeksi niiltä, joille oli aiheuttanut mielipahaa. Viimeisimmäksi (kahdeksi) twiitiksi jäi tämä:

-Viimeinen viestini vähään aikaan, koska kännykkäni otetaan pakkomääräyksellä pois. Ehdotin, että siirtyisimme injektiolääkityksiin jotta varmasti ”otan” lääkkeeni, koska KAIKKI epäilevät, että laiminlyön lääkitykseni, mikä ei enää yllätä, koska olenhan oikeasti pipi.

Suominen on kärsinyt bipolaarihäiriöstä jo vuosia ja kertonut siitä useaan otteeseen hyvin avoimesti. Hän on ollut myös useasti sairauslomalla terveydentilansa heikkenemisen vuoksi. Viimeisimmän sairausloman päätyttyä hän ei ehtinyt olla työelämässä kuin muutamia viikkoja, ennen kuin sairaus jälleen nujersi suositun juontajan.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: kaksisuuntainen mielialahäiriö, Tapio Suominen, bipolaari

Kommentit

Oma kommentti