Tapio Suominen kärysi ratista kolmannen kerran: Selittää nyt tekojaan!

Urheiluselostaja ja yrittäjä Tapio Suominen on kärynnyt ratista. Taas. Kolmannen kerran. Hän kertoo asiasta avoimesti itse sosiaalisen median päivityksessään.

-Minua epäillään taas rattijuopumuksesta. Päällimmäinen tunne on häpeä, koska taas kerran käytökseni on vastuuton, ja taas kerran petin minuun uskoneiden luottamuksen. Teitä oli monta, Tapio toteaa.

Hän kertoo pelkäävänsä.

-Pelko siitä, etten koskaan opi vakavista virheistäni ja pelko siitä, miten tästä eteenpäin, itsekkäästi miten hauras mieleni kestää tämän. Tiedän, että anteeksipyyntöni kolisee tyhjyyttään. Silti, anteeksi.

Tapio joutui mielenterveyssyistä eläkkeelle, mutta on saanut tehdä jonkin verran hommia kuntoutusmielessä. Niitä varten hän on perustanut yrityksen nimeltä Urheilun Setä Oy.

Nyt Tapsa kertoo ymmärtävänsä, että hommia menee töppäilyn jälkeen puihin.

-Ymmärrän ja hyväksyn, että uudet yhteistyösuunnitelmat kariutuvat ison virheeni myötä. Lienee aika ”Urheilun sedän” siirtyä sivuun. Olen oikeasti pahoillani. En sairaudestani, siis alkoholismista, vaan siitä, etten halunnut ja ymmärtänyt hakea apua. Ajattelin kuitenkin jatkaa elämääni, jonkinlainen päätös kai sekin.

Tapio saa somessa poikkeuksetta viestejä, joissa kehotetaan miestä menemään hoitoon. Säröjäkin tulee: ”Minulta rattijuoppo ei saa sympatiaa”.

-En sitä etsikään, ja ymmärrän hyvin. Halusin kuitenkin kertoa, mitä tapahtui, Tapio vastaa.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: rattijuopumus, Tapio Suominen

Kommentit

Oma kommentti