Tarja Turunen pyytelee anteeksi!

Ovat nuo taiteilijat kyllä hulluja, eräskin nainen, joka tunnetaan niinkin pienellä alueella kuin koko maailmassa, vetää keikkaa täysillä kuumeen ollessa lähes vaarallisen korkea! Kyseessä on iki-ihana Tarja Turunen. Mimmi kirjoittaa fiiliksistään blogissaan, kun kiertue on kestänyt kaksi viikkoa.

-Ainoa asia joka on vaivannut minua, on se että sairastuin aika pahasti Venäjällä, ja tämän takia en ole pystynyt noina päivinä tekemään asioita joita yleensä teen. Tiedän että monet teistä haluavat tavata minut shown jälkeen, mutta se on ollut mahdotonta. Minulla on ollut korkea kuume jo monta päivää ja en ole voinut ottaa riskiä että se pahenisi. Sitä paitsi, minulla ei ole ollut ääntä sanomaan ”hei”… Näin paine potkii kun on kiertueella ja ei ole mitään mitä voisi tehdä paitsi levätä. Minun täytyy edelleen tehdä keikkani. Toivottavasti ymmärrätte, Tarja pyytelee anteeksi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tarja Turunen

Kommentit

Kovasti paranemisia Tarjalle! Tarja jaksaa olla aina keikkojenkin jälkeen hurmaava ja sydämellinen faneilleen. Jatka samaa rataa, kunhan muistat levätä välillä!

KERTOISITKO TARJA YHDENKIN TÄYSIPÄISEN HENKILÖN JOKA HALUAISI TAVATA SINUT ESITYKSESI JÄLKEEN ELLEI OLE PRIVAATISTA KYSE

Tarjan juna meni, niinkuin Lordinkin…kumpaakaan ei jaksa/kiinnosta kuunnella.

Tarjan juna menee lujaa tällä hetkellä ja kysyntää riittää.

Oma kommentti