Tässä on Jasmin Mäntylän rakas, ikäeroa kymmeniä vuosia – katso yhteiskuva!

Jasmin MäntyläJasmin Mäntylä paljastaa blogissaan asuvansa avoliitossa Rodoksella englantilaisen vanhemman herrasmiehen, Dennisin kanssa. Syksyllä Jasmin palaa Suomeen kunnallisvaaliehdokkaaksi ja Dennisillä on koti Englannissa, joten pari ei vielä tiedä, miten he suhteensa käytännönjärjestelyissä etenevät.

Jasmin on aina ollut tunnettu siitä, että hän on viehättynyt itseään huomattavasti vanhemmista miehistä. Niin nytkin. Jasmin ei paljasta Dennisin ikää, mutta mies on arviolta puolet 30-vuotiasta Jasminia vanhempi.

-Olen onnellinen Denniksen kanssa ja sehän suhteessa on aina tärkeintä, Jasmin kirjoittaa.

-Tiedän kyllä, miten jotkut pikkusieluiset ihmiset suhtautuvat suhteeseemme ikäeromme takia, mutta mitä sitten. Olen aikuinen nainen ja tunnistan kyllä sen, milloin voin hyvin ja kenen kanssa. Dennis on ihana, hyvä ja lojaali mies, joka on todellakin herrasmies. Ihmiset voivat päivitellä toisten asioita loputtomiin, vaikka sen sijaan he voisivat keskittyä omaan elämäänsä. Olen sitä mieltä, että kun ihminen on onnellinen, hänen ei tarvitse loukata toisia tai etsiä vikoja toisista.

-On myös sääli, kuinka paljon pinnallisia ihmisiä on olemassa – minä arvostan sitä, millainen ihminen on oikeasti. En välitä iästä, rahasta tms. Haluan asua paikassa, jossa voin hyvin ja haluan olla sellaisen miehen kanssa, jonka kanssa voin hyvin. Siinä kaikki, Jasmin kirjoittaa ja on niin oikeassa.

Onnea Jasmin!

Katso kuva pariskunnasta Jasminin sivuilta

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jasmin Mäntylä

Kommentit

Oma kommentti