Tässä on maajussiparin komea lemmenpesä!

Tässä on maajussiparin komea lemmenpesä!Hymy vieraili Maajussille morsian -sarjasta tutun pariskunnan Ville Verasen ja Johanna Raitanon kotona. Pariskunta muutti yhteen pari kuukautta sitten, ja kertoo nyt elämästään yhteishaastattelussa vain Hymyssä.

Millainen lemmenpesä avoparilla sitten on? Sinnekin päästään kurkistamaan Hymyn jutussa. Mäen päällä nousevassa sinisessä puutalossa on tilaa temmeltää, sillä huoneita on neljä ja neliöitä 130. Talossa on moderni sisustus ja tilaa hallitsee läpi talon viety harmaa lattialaatoitus. Olohuone kurottuu korkealle aina paneloituun harjakattoon saakka.

Mikäs on onnellisen uusioperheen täällä asustaessa! Lue lehdestä, kokeeko pari mustasukkaisuutta, mistä he riitelevät, entä miten maajussi-Villen Viola-tytär suhtautuu äitipuoleensa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Raitano, Ville Veranen

Kommentit

aika pieni omaan 760 neliön kotiini(Lady Gagan vanha asunto englannissa). miten viola kestää noin pienessä talossa? Haluisin itekkin johannan äidikseni! ;D

Ihan nätti talohan tuo on, ja jo ohjelmassa nähtiin, että mukavan oloinen pariskunta. Onnea vain!

Suomalaisten ikeys ja kateus? Huomaa, että sitä on vain istuksittu jossain perähikiän takanurkassa, kun ei tajuta, että kyllä kateus on ihan yleismaailmallinen asia, ei mikään perisuomalainen piirre.

Joo, on se niin kauheeta kestää, jos joku on onnensa löytäny.

Onnea teille molemmille!
TAAS näkyy suomalaisten ILKEYS ja KATEUS!

Tyttö sopiikin paremmin leikkimään vielä lasten kanssa tyynysotaa, kuin tuon miehen viereen. Hakisi vertaisensa.

Meillä persaukisilla paskaduunareilla on 190 m2 tiilitalo, siis toimittajan mielestä varmaankin suureellinen ja pramea?

perus pakettitalo, ei nappaa. Väri huono ja liian pieni. Ehkä yhdelle hengelle sopiva. Tollasen arvo on n.135000e tontteineen, eli ei kummonen summa

Johan tuo on Maajussiohjelmassa nähty makuukamaria myöten. Perustalo, ihan nätti ja kivalla paikalla. Hirveä sininen väri.

Komea? Aikas köyhän perheen pirtti, jopa hieman nolo ja ainakin liian pieni! Finnairin pomollakin 272 neliöö kerrostalos, joten 130 neliöö ok-talossa on tosi vähän!

Oma kommentti