Tässä on Suvin lemmenpesä!

Tässä on Suvin lemmenpesä!Maaliskuun numerossamme esittelemme huippusuositun Suvi Teräsniskan pitkään salaaman rakkaan. Hän on Suvin bändin ääni- ja valomiehenä toimiva Simo Aalto – katso kuva lehdestä. Mutta kuinka pariskunta asuu?

Maaliskuun Hymy tietää kertoa, että Simo ja Suvi muuttivat avoliittoon uudenvuodenaattona. He asuvat Suvin muutama vuosi sitten Oulusta ostamassa asunnossa. Kolmio sijaitsee Heinäpäässä vuonna 1960 rakennetussa talossa. Siinä on myös liikehuoneistoja, ja sitä on remontoitu ahkerasti; muun muassa putket ja hissi on uudistettu.

Noin 60-neliöiset kolmiot ovat maksaneet tässä talossa sadan tonnin molemmin puolin. Lienee kuitenkin selvää, että vastikään yrityksen perustanut ja huikeita keikkamääriä tahkoava Suvi päätyy pian ostamaan tilavamman asunnon. Suvi tienasi viime verotuksessa 67 691 euroa, mutta tulot tullevat moninkertaistumaan. Tässä kuussa Suvilla on järkyttävät 20 keikkaa. Tehkääpä perässä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Suvi Teräsniska, Simo Aalto

Kommentit

Muistan kun joskus joku roskalehti otsikoi” kaikki suomen miehet kuolaavat Suvi Teräsniskan perään”…ihmettelen kovasti, koska ei tämä tähdenlento ole mitenkään ihmeellinen…normi nainen joita näkee siwan jonossa.

miksi suvi teraniskala on sala raksas ei se ole naiminut muttta onko se mies jo naimisisa. suvila on hyva aani ja se on melkein kun paula kuoviniemi tai parepi kun jukka poika koskaan tai ansi kela joka en tykaa kun se kai veta humeita jaei laula hyva.

Ovatkohan jo rakastelleet tässä asunnossa? Se olennainen tieto puuttuu jutusta.

Keskinkertanen laulaja, ei kovin nätti ja tyyli suoraa vanhainkodista. Pari vuotta kun menee kukaa ei tätä tyyppii ees muista. Muistaako kukaa ees ”huppusuositun” XL5:n poikien nimii? EI MUISTA.

”Suvi tienasi viime verotuksessa 67 691 euroa, mutta tulot tullevat moninkertaistumaan. ”

No eivät varmati tule, mitähän helvetin finanssianalyytikkoja Hymy on tuon keksimiseen käyttänyt. Suvi on tähdenlento, joka on pikkuhiljaa hiipumassa.

Huh! Järkky vosu. Ei kyllä oo miun makkuu nuin vanhan olonen ja pyöreä… hyhhyh.

Ööh, onkohan hampaissa lakua vai reikiä, muutenkin ovat todella keltaiset. Hampilekuriin, mars, mars!

Syväluotaavaa journalismia.Netistä etsitään kerrostalon kuva ja otsikoksi laitetaan ”täällä asuu se ja se”.Kiveäkin vituttaa.Mika Lahtonen rules ok.

Enpä tunnistanut etusivun kuvasta Suvi Teräsniskaksi, ilman photoshoppausta näyttää aika rupsahtaneelta.

Oma kommentti