Tässä syy Martina Aitolehden erikoisiin firmakuvioihin!

Martina AitolehtiMartina Aitolehden hämmästystä herättäneiden yrityskuvioiden syy on selvinnyt. Hymy kysyi Patentti- ja rekisterihallituksesta, miksi jo yli kuukausi sitten ”uuden firman” perustaneen naisen yritys ei näy rekistereissä.

Martina on perustanut nettisivut tapahtuma- ja promootiofirmalleen nimeltään Sweet Promotions & Events. Sitä ei kuitenkaan löydy mistään rekistereistä. Jokin aika sitten Martina lisäsi toiminimensä sivuille y-tunnuksen, joka kuitenkin on tismalleen sama kuin hänen aikaisemmankin firmansa, joka taas kulki nimellä Dance & Show Action Agency Martina Aitolehti avoin yhtiö.

Kaupparekisteristä vahvistetaan Hymylle, että Martina ei itse asiassa ole perustanut uutta firmaa, vaan hakenut aputoiminimeä edellisen firman alle. Nimenmuutosta ei ole vielä rekisteröity.

Martinan y-tunnustietojen mukaan hänen edellinen firmansa on poistettu ennakkoperintärekisteristä viime kuussa. Yleensä verottaja poistaa yrityksen rekisteristä maksamattomien verojen takia. Rekisteriin on mahdollisuus päästä myöhemmin, kun velvoitteet on hoidettu. Laki sanoo, että jos avoimen yhtiön tai osakeyhtiön toimintaa jatketaan yksityisenä elinkeinonharjoittajana, muuttuu Y-tunnus.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Martina Aitolehti

Kommentit

HYVÄ HYMY! Ihanaa kun joku lehti vielä avoimesti kertoo näiden höyrypäiden sikailuista ja sekoiluista!
Seiskakin on nykyään täysin mamolehti, ei siellä paljasteta yhtään mitään!
Olen itsekin kertonut kerran Seiskaan todella kuuman vinkin joka 100 % totta, eivät julkaisseet, kyseessä oli kuuluisa suomalainen jääkiekkoilija ja hänen sekoilunsa naisten kanssa.
Hymy voisi hiukan tonkia, ja kertoa esim. Martinan Stefun taustoista, niistäkin nimittäin olisi kertomista…. puhumattakaan mitä Stefu nyt tekee, usein on yöelämässä…

Martsun yritys tosiaan joutui pois maksamatta olevien verojen takia, joita on kymmeniä tuhansia euroja.
Mutta mitä muka Martina tällä hyötyy? Ei mikään yritys mikä on Martinan nimen alla pääse enpereen, ei koskaan ennenkuin kaikki verot on maksettu! Martina sopi jo viime vuonna maksusuunnitelmasta, kun verottaja poisti yrityksen yli vuosi sitten maksamattomien verojen takia. MUTTA ei noudattanut sitä. Nyt yritys poistettiin lopullisesti.
Aputoiminimi ei myöskään tule pääsemään ennakkoperintärekisteriin joten MITÄ hyötyä tästä nyt oli! On se tyhmä…

”Yleensä verottaja poistaa yrityksen rekisteristä maksamattomien verojen takia.”
On kuulkaas monta muutakin syytä miksi verottaja voi poistaa yrityksen rekisteristä!

Hyvä, että edes Hymy jaksaa vielä penkoa näitäkin asioita.

monet muut mediat ovat jo niin julkkispelleilyssä mukana, etteivät enää halua/uskalla rikkeitä penkoa.

Jos julkkis jatkuvasti levittelee juttuja hienosta elämästään, niin on täysin oikein, että sanojen todenperäisyys tutkitaan ja jos aihetta on, niin niihin myös puututaan.

Eiväthän julkut ainoita kietäjiä ole, mutta koska he ovat itsensä esille työntäneet ja blogeissaan kertoneet, niin olkoot sitten julkisia nämäkin asiat.

Kun se tekee jotain ja kun se ei varmaankaan sais tehdä jotain kun siltä puuttuu joku lippulappu. On se aikamoinen veijari ja varmaankin ainut suomessa. NIIN MITÄ SITTE ??

Ajaisi toi transu edes viiksensä pois, kun haluaa näyttää kerran ”naiselta”

Onhan se, Mamelukki, tärkeää kertoa, kun verottajaa kusetetaan eli muut maksavat kusettajan laskut

en oikeasti näe mitään järkeä että joku viitsii etsiä tollassia tietoja lehden lukijoille.vähän tasoa näihin juttuihin.mitä toi meijän maatiaisten elämään vaikuttaa?

Arvoitus: Mikä tämä on? 160cm pitkä,hörökorvainen,lyttynaamainen, ankkahuulinen,kumirintainen,sivistymätön, inhottavan luonteen omaava vinkuja. Vastaus : Uusi kookas kylpyleluni

Oma kommentti