Tässä syy olla äänestämättä missikisojen ennakkosuosikkia, Viiviä!

Viivi PumpanenMiss Suomi -kandidaatti Viivi Pumpanen, 167-senttinen ilmestys, on nyt avannut Iltalehdessä sanaisen arkkunsa ja kertonut, millainen mies kääntää hänen päänsä.

No, millainen?

Ei, se ei ole älykäs, karismaattinen, kiva, huumorintajuinen, keskustelutaitoinen, tavallinen ja turvallinen suomalainen mies. Viivin miesihanne tulee tässä:

-Hyvät vatsalihakset ja leveät hartiat. Muutama tatuointi on myös todella makeeta!

Ou nou, me suomalaiset, maanläheiset ja juurevat peruskarjut emme kerta kaikkiaan voi hyväksyä näin muovista vastausta tulevalta Miss Suomelta. Niinpä vedämmekin Viivin paljon puhuvista kriteereistä johtopäätöksemme: kiitos ja hei piste net.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Viivi Pumpanen

Kommentit

joojoo…niin että ihannemies pitäisi olla kaljamahainen lenkkimakkaraa mutusteleva suomalainen punaniska…huhhuh!!! Viivi on kaunein ehdokkaista ja se kauneus tässä eniten on vaakalaudalla kuin ihannemies…yäx teitä!!!=(((((

Eikös tällä Viivillä ole jo muutama Hunks-tanssija ollut kourassa, tsekkasin googlesta niin ainakin parin kanssa on riiutellu.

Nainen on tyhmä jos kuvittelee saavansa älykkään miehen..joskus vaan käy onni..

No joo, omalla kohdalla käynyt flaksi, mies on älykäs (useimmiten), ei ole pötsiä, ah niitä käsivarsia..Pitkä, komea, miehekäs. Kelpais muillekkin.

Mutta hei, se on totta, että ulkonäkö ei oo kaiken A ja O. Rakkaat miehet, ette te minuakaan äänestäisi noissa kisoissa, sillä vaikka 17 vuotiaana olin Viivin mitoissa (paitsi tisseistä), en nyt kaksvitosena saa huomiota vasta kun suuni aukaisen. Miksei naiset sitten saa julkaista julkeasti miesihanteitaan, kun tämäkin kisa profiloi yhtälailla naisihanteita? Naisen kyllä pitää olla pitkähkö, hoikka, sileäihoinen, pyöreä peppuinen, tissien pitää olla hyvät. Hiuksien kiiltää ja hulmuta, hampaiden olla suorat ja valkoiset.. raskausarpia ei saa olla ja löysä vatsa on oksetus.

Haloo.. tottakai nainen haluaa lihaksikkaan, komean miehen. Sekin, joka sanoo, että se 120 kilonen röllömaha jorma on ihanin maailmassa. Ehkäpä se onkin. Kyllä kaikille löytyy oma, tavalla tai toisella, eikä itseään tarvitse tyrkyttää tai muuttaa sen eteen.

Viivi saakoon pitää oma mielipiteensä ja kannatuksen saa, kun ei mielistele sitä valtaosaa, mitat on hyvät ja tuntee, että itse on joskus ollut missin mitoissa =)

no kuha löytyy ulkonäköä ne on missi kisat eikä mitkää luonne kisat se o iha sama vaikka se ois kuuro ja mykkä! siis kuka noista kilpailioista omistaa aivot?

Kyllähän sitä pää kääntyy treenatun kropan perään, pätee ihan molemmin puolin miehiin ja naisiin. Tuskin se ”tavallisen turvallinen ja juureva peruskarju” itsekään kesäterasseilla tuoppinsa takaa tiiraa niitä tavallisen turvallisen ja maanläheisen näköisiä suomineitoja 🙂

Mitä muuta voisi odottaa bimbolta nimeltään Viivi Pumppanen?

heheh, parasta tiedotusta ja journalismiä aikoihin. Double thumbs up vaan! Ei voikku arvostaa!

Ai onko Viivi joku niistä ”seksikkäissä ja paljastavissa” alusasuissa kuvauksissa esiintyvistä selluloidi-naaraista?

Missikisat, kiinnostaa, yeah right!

Viivi hyvin sovit hunksis kanssa yhteen. Päässä herne mutta hauiksessa patti. Haha

Kummasti tuntuu tuolla amppareissa plussaa keräävän tää pätkä, minäkin painoin plussaa. Ei jaksa tollaset pintapellet kiinnostaa.

Asiallista journalointia. Sitä just. Täähän kertoo just mukavan ironisesti (hyvä kirjoittaja!!!) ja piilovittumaisesti siitä mikä näitä tyhjäpäitä tänään kiinnostaa. Lisää tätä!

Onpas taas asiallista journalointia? Miten joku voi loukkaantuu tollaisesta kommentista? Ihan kuin Viivi ois niin helppo, että lähtis teiän kateellisten kirjoittajien mukaan. Olkoon hänen miesihanne vaikka 60v koomapotilas niin missikisat ovat kuitenkin nykyään pelkkää pelleilyä, jolla ei oo minkäänlaista merkitystä ku ei nää nykynaiset pärjää kansainvälisesti. Itse jätän äänestämättä kokonaan, mutta suosittelen ettette jätä antamatta Viiville ääntänne sen takia, että teidän fantasianne kokivat kolahduksen.

Haloo numero 7. Mustamaalata, get a life. Jos joku on suosikki, niin kai sitä nyt journalistisesti ajatellen pitää pikkusen tomuttaa.

”Ei, me suomalaiset, maanläheiset ja juurevat peruskarjut emme voi hyväksyä tällaista vastausta.”

Lehdistö muokkaa usein kansan mielipiteitä enemmän kuin huomaammekaan. Täällä ei näemmä edes yritetä peitellä sitä. Kukahan lienee toimituksen suosikki kun tällä tavalla mustamaalataan muista.

Joo, tämmönen miss suomiko me taas halutaan ja saadaan mitään ei oo muuta mielessä ku vatsalihakset joo. No eiks tää seurustelekin jonkun vitun hunkspellen kanssa. En oo katkera mutta kuitenkin.

Tää on hyvä provo. Jos oot sammoo mieltä ja tulit tänne amppareitten kautta, paina plussaa.

Hah hah, voi voi ja voi. Pentu mikä pentu. Mulla on kalju ja pakkiakin löytyy mutta aina on mimmejä ympärillä, kun niitä saa katto rahalla!!!!!!!!!!

Ittellä on kyllä noi kaikki mutta tätyy sanoo et jos muijalla liikkuu päässä vaan tommoset jutut niin enpä noteerais.

Yhdyn edelliseen. Tosin yhtyisin Viiviinkin, mutta nyt en voi. Tuommoinen ajatusten tonava ei voi olla koko kansan Tiss Suomi.

Oma kommentti