Tässä totuus kohutusta Suomen hotelliprostituutiosta – yllättävääkö?!

ProstituutioAamulehti kirjoitti pari päivää sitten hotelliprostituutiosta, jonka keskeiseksi näyttämöksi Tampereella näytti muodostuvan paikallinen Omena-hotelli. Ovikoodilla toimivassa internet-hotellissa ei ole vastaanottoa, joka on mahdollistanut hiljaisen toiminnan. Matkailun ja ravintola-alan edunvalvoja MaRa ilmoitti haluavansa kitkeä hotelliprostituutiota alan maineen säilyttämiseksi.

Hymyn haastattelema prostituutiota tunteva asiantuntija naurahtaa Aamulehden ”yllätysuutiselle”.

-Prostituutiota on kaikissa hotelleissamme. On ollut, ja tulee aina olemaan. Ei ole mitään merkitystä, onko hotellissa respa (vastaanotto). Lähinnä Omena-hotellit ovat leimaantuneet siksi, että niissä on keskimäärin halvemmat yöpymishinnat, asiantuntija toteaa.

Hymy teki soittokierroksen Sihteeriopisto-sivuilla ilmoitteleville prostituoiduille kyselläkseen, missä he ottavat vastaan asiakkaansa. Hotelliprostituutio pyörii tälläkin hetkellä muun muassa helsinkiläisessä Hotelli Arthurissa, Hotelli Presidentissä ja Kaisaniemen Cumuluksessa. Vantaalla otetaan vastaan muun muassa Hotelli Vantaassa ja Rantasipi Airportissa. Helsingin Omena-hotellit sijaitsevat Kampissa pienellä alueella, jossa toimii myös katuprostituutiota ja seksibaareja. Näin ollen Omena-hotellitkin ovat suosittuja.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio, hotelli

Kommentit

Päivä Räsästä ei millään tasolla voi leimata feministiksi. Sillä, joka näin väittää, ovat käsitteet pahasti menneet ylösalaisin = ei käsitystä edes käsitteiden perusteista. Saisit hävetä!

Kiitos Lars Leville rakentavasta kannanotosta.

Hotelli Arthur taitaa olla NMKY:n omistuksessa.. Aika paha! 😀

TÖTTÖRÖÖ!! RADALLA TAAS, SUUNTA KOHTI OMENAHOTELLIA, INKA TÄÄLTÄ TULLAAN!!

Taas oli aamuyästä kova meno tre omenan edessä. Sanoin, poliisi tulee kohta. Kyllä kotkat katos nopeasti.

Kuulemma 3 egellä saa käsivarvin joltain kapiselta ja vesikauhuiselta kääkältä.

Paljonko maksaa aamuvarvi Omenassa kokeneelta ammattilaiselta?

Onneksi feministit on Suomessa pääosin sitä mieltä että pitää antaa ILMAISEKSI!

et joo osta, et taida tietää prostituutiosta juuri mitään
KUKAAN EI ANNA ILMAN KORTSUA ettäs tiäts.
Mene Narvaan Viroon puolikuolleisiin narkkarihuoriin niin niiltä ehkä saat ilman kondomia.
Mut sillo sun täytyy olla sokee jos tollasilta kapisilta rakeilta ostat

Ja mä en miltään muriaaneilta pillua osta! Ties mitä tauteja nuo savannien tallaajat kantavat mukanaan tänne Lintukotoon…

Niinpä huoria on ollut kautta maailman sivu ja tulee olemaan vaikka vatipäät lehtiapinat yrittäisivät nuolla tekopyhän Päivi Räsäsen ja muun femakko joukon persettä.

Ja miksei tarte tulla huoran hakee sua hissillä alas, no siksi kun asiakas pääsee sillä koodilla. Hotellihuoneen hinta kuitenki ratkaisee.

Ja vielä: miten niin Omenahotellit mahdollistavat ulkomailta johdetun parituksen? HALOO! Kun just tossa kirjoitetaan että joka paikassa, joka hotellissa, oli siellä reception tai ei harjoitetaan pillukauppaa!!
Omenassa on vain se etu ettei muijan tartte tulla hissillä alas asti hakeen asiakasta (kaikissa hotelleissa ei muuten ole edes hissikorttia), ja Omenassa huora majoittuu edullisemmin kuin esim. hotelli Presidentissä. Sou simple it is.

Omenahotelli maksaa Stadissa 69-99e yö. Esim. hotelli Pasila maksaa jopa 200e. Miksi töräyttelet kun et tajua mistään mitään?

Ja sitten vielä: Omena-hotellien huonehinnat eivät ole erityisen edullisia. Siihen ei suosio kyllä perustu. Toi asiantuntija on luultavasti aika tyhmä.

Onkohan tää ”asiantuntija” se 20 vuotias teini Inka, vai mikä vittu olikaan?

Taas vesittyi se varsinainen asia. Prostituutiota on joka hotellissa, mutta Omena-hotellien toimintatapa mahdollistaa ulkomailta johdetun paritustoiminnan.

Tehkää samanlainen soittokierros prostituoiduille, ja kysykää mihin hotelliin heidän ei kannata mennä? Varmasti joissain hotelleissa valvonta on tarkempaa kuin muualla. Olisi joskus mukava kuulla otsikoita tyyliin: ”Tänne ei prostituoiduillla ole asiaa tms.”

Minusta lumiat voisivat laajentaa ovelta ovelle palveluun. Mielummin huoria kuin jehovia.

mut kato aamulehdessä pari koti-isä toimittajanörttiä leikki tutkivaa tsurnalistia. Ne saa nyt sit sanoo nähneensä livenä huoran.
Ne on eri miehet jotka näistä juttuja tekee ja tietää.

Oma kommentti